עזרה בבקשהה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשהה!
    לירון
    26/06/2008

שלום, אני בת 15 וקיבלתי כבר מחזור לפני שנתיים אך החזה לא גודל לי כלל וכלל זה לא שהוא קטן אין לי בכלל ואני לא חושבת שזה תורשתי מכיוון שלאחיותי ולאימי ובכלל במשפחתי לכולם יש חזה גדול! האם יש סיכוי שהוא יגדל לי או שהוא ישאר ככה? ועד איזה גיל ממשיכה הגדילה הגופנית? בבקשה תעזרו לי כי אני כבר מיואשת ואני חושבת שאני ישאר ככה! ויש לי עוד שאלה לנשים שבפורום הזה באיזה גיל התחיל וממש צמח להם החזה?! בבקשההההה תודה רבה רבה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשהה!

הוספת תגובה

• צמיחת החזה

ליאורה אברמוב
    26/06/2008

ללירון שלום אני מבינה את תחושת היאוש שלך אבל צמיחת השדיים יכולה להמשיך עד לסיום תהליך ההתבגרות שהוא בערך גיל 18. אני בטוחה שרקמת שדיים קיימת במידה מסויימת. פטמות שהתפתחו או רקמה בלוטית מתחת לפטמות...פני בלי בושה לרופא או רופאת הילדים שלך ובקשי מהם לבדוק אותך ולראות האם להערכתם האובייקטיבית יש בעיה. אני בטוחה שהם יוכלו להרגיע אותך. שיהיה לך בהצלחה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו