אולי כאן יעזרו לי - שאלה של כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי כאן יעזרו לי - שאלה של כאבים
    שואלת
    27/06/2008

הי, אני בדרך כלל נהנית מיחסי מין, גומרת לאט אבל כמעט תמיד, אבל יש לי בעיה כשמחדירים אצבע לנרתיק ולוחצים חזק בנקודות מסויימות זה ממש כואב לי עד כדי הפסקת כל ההנאה וצריך להתחיל לבנות הכל מהתחלה. לפעמים יש אפילו דימום קל. זה קורה הרבה כשמנסים להפעיל את הטכניקות כדי להגיע לנקודת ה G לפי מה שאני מרגישה את הגוף שלי נראה לי שצואר הרחם אצלי נמצא במקום מאד נמוך, ובגלל זה הכאבים. אני הולכת לרופא נשים לבדיקה פעם בחצי שנה ולפי דבריו הכל בסדר אצלי. ניסיתי פעם לשאול, אבל לא הצלחתי כל כך לתקשר אתו בנושא מידע שאולי שייך ואולי לא - יש לי רחם אחורית. יכול להיות שזה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2008

לשואלת שלום
    קודם כל - חבל שאת לא מתקשרת עם הרופא נשים שלך - אולי כאן המקום להחליף לרופא שתוכלי להתיעץ איתו בפתיחות על הבעיה המינית.
    רחם אחורי יכול לגרום לכאבים בזמן יחסי מין בחדירה עמוקה מאוד ובזויות של 90 מעלות.
    לפי התיאור שלך הכאבים הם הרבה יותר נמוכים. למה להתאמץ להגיע לנקודת G, לגרום לעצמך לכאבים ולדימום? לא ברור לי.
    יש עוד הרבה אזורים מהנים ומענגים חוץ מזה. קשה לי להאמין שבאישה צעירה שלא עברה לידות יהיה צוואר רחם נמוך כל כך שיגרום לכאבים. כנראה שמקור הכאבים אחר ונמצא בחלק התחתון של הנרתיק.
    שווה בדיקה רצינית של רופא שתוכלי להראות לו בדיוק היכן הנקודה שכואבת לך.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך צעירה

שואלת
    04/07/2008

למען האמת אפילו סבתא, ועברתי 3 לידות תמיד היתה לי איזושהי רגישות בחדירה עמוקה, אבל זה החמיר אחרי הלידה האחרונה, אבל רופאי הנשים שבדקו אותי ( בשנים שעברו מאז הלידה האחרונה כבר החלפתי 3) אומרים שהכל בסדר. אני לא מנסה להגיע לשום מקום בעצמי, אבל כמו שאת יודעת במהלך חיי מין יש כל מיני סיטואציות, ולפעמים גם מכניסים אצבע - ואז אצלי אם נוגעים במקום לא נכון זה פשוט כואב ומוציא אותי מכל ההנאה המינית. אני כנראה לא מועמדת טובה למועדני סאדו-מאזו כי טיפת כאב גורמת לי לאבד כל עניין שאלתי על הרחם האחורית כי יש לי הרושם שאולי בגלל זה צואר הרחם נמוך ורגיש - והרופאים תמיד אמרו לי שמבנה הרחם לא משפיע על כלום. השאלה היא אם זה נכון? ואם יש ירידה של צואר הרחם, האם יש משהו שניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/07/2008

לשואלת שלום
    האמת לא ברור לי מה מקור הכאב. האם הוא מצוואר הרחם שאז הכאב נגרם בחדירה עמוקה בזויות של 90 מעלות כשהפין מזיז ונוגע ברחם. במקרה זה צניחה קלה של הרחם או התארכות הצוואר יכולים לעורר כאב כזה אחרי לידות. קשה לי להאמין שעם אצבע תגיעי לצוואר הרחם אלא אם הוא מאוד נמוך אבל אני מאמינה שאז הגינקולוגים היו שמים לב לזה.
    צריך לבדוק ביסודיות ולראות מה מקור הכאב. אולי הכאב בכלל במקום חיצוני ונמוך יותר ומקרין לך לעומק?

בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו