מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שערות באיבר המיןחסוי29/06/2008
בת 14 גדלו לי שערות באיבר המין ובבטן, האם מותר להסיר אותן בעזרת סכין גילוח או בעזרת שעווה? והאם מותר לעשות זאת לבד,בבית? תודה מראש לעונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזבי את זה אין צורך זה יגדל
כ30/06/2008מחדש אין שום טעם להסיר את זה זה לא אמור להפריע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכין או שעווה?
ענת30/06/2008אני אגיד לך מה- להוריד שיערות מהמפשעה זו אחת הבעיות הגדולות ביותר. כשמתגלחים השיערות נוטות לגדול כקוצים קשים, שבעקבות החיכוך של קו התחתונים נוטים לחזור חזרה פנימה לתוך העור הרגיש וליצור נקודות אדומות כואבות ולא אסטתיות במיוחד. אני הצלחתי להתחמק מתופעת הלוואי הזאת ע"י לבישת תחתונים ללא גומי ביום בו השיערות מתחילות לבצבץ. אבל זה רק מנסיון אישי והרבה ממנו. יתכן גם שעור המפשעה שלי התרגל כבר P= אפשרות שניה היא באמת לעשות שעווה, אך גם מזה יש להיזהר. לעשות זאת לבד זו בעיה- נשים לא מיומנות עשויות לגרום לעצמן שטף דם וכאב מיותר. זה מקום רגיש, אז זה כואב, אין מה לעשות, אבל אם כבר עושים- כדאי להיעזר בקוסמטיקאית שיודעת מה היא עושה. לגבי הבטן- *רק שעווה*. השתמשי ברצועות מוכנות לעור עדין, ניתן למצוא אותן בבתי מרקחת. תעשי לפי ההוראות, וזה אמור להיות בסדר. אפשרות אחרת היא לחמצן אותן פשוט- אבל זו טרחה רבה ואסור להיחשף לשמש במשך היום שלאחר מכן, אז זו החלטה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב שתשאירי אותם וזהו
66630/06/2008אין לך למה להיכנס לבלאגן הזה את לא תיראי יותר טוב וגם בסופו של דבר זה סתם בלאגן שחוסר על עצמו ואף מלובה בכאבים בישביל מה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו באמת
ענת02/07/2008אולי גם תמליצי לה ללכת עם טי-שרט ומכנסיים רחבים, שיער קצר (מי צריך את הבלאגן הזה של שיער ארוך?!), שפם, כמובן בלי איפור ובטח שבלי עקבים (הרי זה סתם לא נוח).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר? אין צורך להוריד את השיערות
66602/07/2008שם זה גם לא יותר יפה או משהו זה לא ניקרא טיפוח להוריד שם את השיער יש הרבה שמשעירות שם שיער והם ניראות מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער גוף
לי ראובני03/07/2008שלום לך,
שיער גוף יכול להפריע לכל אחת מאיתנו באזורים שונים: שפם, גבות, מפשעה, רגליים וכו.
הורדת השיער כך שאיננה תולשת אותו מהשורש מביאה לצמיחה מוגברת שלו.
אני מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית טובה ולהתייעץ איתה על כל החסרונות והיתרונות של השיטות הקיימות בשוק היום ולפי זה לבחור את מה שהכי מתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)