שערות באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערות באיבר המין
    חסוי
    29/06/2008

בת 14 גדלו לי שערות באיבר המין ובבטן, האם מותר להסיר אותן בעזרת סכין גילוח או בעזרת שעווה? והאם מותר לעשות זאת לבד,בבית? תודה מראש לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערות באיבר המין

הוספת תגובה

• עזבי את זה אין צורך זה יגדל

כ
    30/06/2008

מחדש אין שום טעם להסיר את זה זה לא אמור להפריע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכין או שעווה?

ענת
    30/06/2008

אני אגיד לך מה- להוריד שיערות מהמפשעה זו אחת הבעיות הגדולות ביותר. כשמתגלחים השיערות נוטות לגדול כקוצים קשים, שבעקבות החיכוך של קו התחתונים נוטים לחזור חזרה פנימה לתוך העור הרגיש וליצור נקודות אדומות כואבות ולא אסטתיות במיוחד. אני הצלחתי להתחמק מתופעת הלוואי הזאת ע"י לבישת תחתונים ללא גומי ביום בו השיערות מתחילות לבצבץ. אבל זה רק מנסיון אישי והרבה ממנו. יתכן גם שעור המפשעה שלי התרגל כבר P= אפשרות שניה היא באמת לעשות שעווה, אך גם מזה יש להיזהר. לעשות זאת לבד זו בעיה- נשים לא מיומנות עשויות לגרום לעצמן שטף דם וכאב מיותר. זה מקום רגיש, אז זה כואב, אין מה לעשות, אבל אם כבר עושים- כדאי להיעזר בקוסמטיקאית שיודעת מה היא עושה. לגבי הבטן- *רק שעווה*. השתמשי ברצועות מוכנות לעור עדין, ניתן למצוא אותן בבתי מרקחת. תעשי לפי ההוראות, וזה אמור להיות בסדר. אפשרות אחרת היא לחמצן אותן פשוט- אבל זו טרחה רבה ואסור להיחשף לשמש במשך היום שלאחר מכן, אז זו החלטה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי טוב שתשאירי אותם וזהו

666
    30/06/2008

אין לך למה להיכנס לבלאגן הזה את לא תיראי יותר טוב וגם בסופו של דבר זה סתם בלאגן שחוסר על עצמו ואף מלובה בכאבים בישביל מה?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו באמת

ענת
    02/07/2008

אולי גם תמליצי לה ללכת עם טי-שרט ומכנסיים רחבים, שיער קצר (מי צריך את הבלאגן הזה של שיער ארוך?!), שפם, כמובן בלי איפור ובטח שבלי עקבים (הרי זה סתם לא נוח).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הקשר? אין צורך להוריד את השיערות

666
    02/07/2008

שם זה גם לא יותר יפה או משהו זה לא ניקרא טיפוח להוריד שם את השיער יש הרבה שמשעירות שם שיער והם ניראות מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער גוף

לי ראובני
    03/07/2008

שלום לך,
    שיער גוף יכול להפריע לכל אחת מאיתנו באזורים שונים: שפם, גבות, מפשעה, רגליים וכו.
    הורדת השיער כך שאיננה תולשת אותו מהשורש מביאה לצמיחה מוגברת שלו.
    אני מציעה לך לפנות לקוסמטיקאית טובה ולהתייעץ איתה על כל החסרונות והיתרונות של השיטות הקיימות בשוק היום ולפי זה לבחור את מה שהכי מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו