פיטמות שקועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטמות שקועות
    אני
    30/06/2008

שלום,אני בת 16 ויש לי פטמות שקועות מאז ומתמיד. זה מעולם לא הפריע לי,אבל עכשיו שאני רוצה לקיים יחסי מין,אני מתביישת לחשוף את החזה. שמתי לב שהן מזדקרות כשקר לי[וגם אז הן לא כל כך בולטות] ולפעמים גם בלי סיבה,אבל רוב הזמן הן שקועות. מה עליי לעשות כדי להבליט אותן? אני לא חושבת על ניתוח כיוון שאני עוד צעירה,אבל לטווח הקצר האם ניתן לעשות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטמות שקועות

הוספת תגובה

• את עוד צעירה. זה עשוי להשתנות

שני
    01/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטמות שקועות

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2008

פטמות שקועות שכיחות מאוד בנשים. זה מבנה של השדיים ולא בעיה או מום. חבל שתפתחי רגשות בושה ממשהו שהוא בהחלט נורמטיבי.
    החזה שלך יכול עדיין להמשיך תהליך של צמיחה בשנים הקרובות.
    כמו שהפטמות מזדקרות בזמן קור גם במן גירוי מיני הן יזדקרו ויתפחו. וישנו את צורתן.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגוף ואנחנו

לי ראובני
    03/07/2008

התיאור שלך מתארת במובנים רבים חוויות שנשים ונערות רבות מעלות אודות גופן, פרטים קטנים אשר לעיתים תופסים נפח נכבד באופן שבו אנחנו מעצבות את דימוי הגוף שלנו, ולא תמיד זה תואם את האופן שבו הצד השני רואה זאת.
    ידוע שנשים הרבה יותר מודעות לצלוליטיס, מראה החזה, הבטן והישבן בזמן סקס ואינטאקציה מינית לעומת גברים שפשוט נהנים לגעת, להתענג ואוהבים בעיקר לראות נשים שנהנות מגופן ומהאינטראקציה.
    היכולת לעמוד חשוף מול אדם שאנחנו אוהבים ולדעת שהוא יקבל אותנו היא פעמים רבות שיקול בבשלות שלנו לסיטואציה.
    ברור שהכי חשוב שאת תהיי שלמה עם גופך, אבל את יכולה גם לשקול את האפשרות שהוא יהיה מקסים ומושלם בעיני מי שאוהב אותך באמת ורואה את המכלול ולא מתעכב בפרטים הקטנים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אני
    08/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו