נרתיק מכווץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרתיק מכווץ
    אני
    02/07/2008

שלום, אני דתיה והתחתנתי לפני 4 חודשים. (לא קיימתי יחסים לפני החתונה). לאחר החתונה במשך 3 שבועות לא הצלחנו להגיע לחדירה,(ניסינו כמעט כל יום), וזה גרם לשנינו מתח מאוד גדול- הוא רצה "להצליח כבר" ושנינו היינו במתח מתי זה יקרה כי אחרי החדירה הראשונה נהיים אסורים. בסוף הגיע המחזור ואז נהיינו אסורים, ואחרי שבוע בערך הלכתי לעשות ביתוק קרום בתולים כי חשבנו שהבעיה היא שהוא סגור מידי, ובנוסף כשהקרום נחתך ע"י הרופא זה לא מטמא וזה חסך לנו את המתח אח"כ מתי נהיה שוב אסורים. אחרי הטבילה הראשונה לקח לנו כמעט שבעיים עד שהצלחנו להגיע לחדירה, וזה מאוד כאב, וגם ירד דם מהפצע שנפתח. שייכתי את הכאב לפצע, אבל אחרי שהפצע נרפא הכאב המשיך, וחוץ מזה רוב הפעמים בכלל לא הצלחנו להגיע לחדירה- בפעמים האלה היתה לי הקלה גדולה. בעלי התייסר מכך שהוא מכאיב לי ולשנינו היה קשה עם זה. שכנעתי אותו שאני חושבת שהנרתיק צריך עוד להתרחב, וזה טוב שאנחנו ממשיכים, בסוף זה יעבור. הוא רצה שאני אלך לבדיקה והתייעצות. לי הספיק בהחלט הטראומה של הביתוק אצל הרופא וממש לא רציתי משהו שיזכיר לי את זה שוב. חשבתי שזה יעבור. הכאבים באמת עברו, אם כי מידי פעם הם הופיעו שוב, בעיקר בפעמים שלא הייתי מגורה מספיק. אבל עדיין, בחצי מהפעמים אנחנו פשוט לא מצליחים. אני חושבת שהנרתיק שלי מכווץ מידי, ואני לא יודעת אם זה נורמלי או לא ומה אפשר לעשות עם זה. אני חייבת לציין שבעלי מאוד מאוד מאוד רגיש אלי, ואנחנו מדברים בפתיחות על הנושא. הוא תמיד דואג שגם אני אגיע להנאה. אשמח אם תעזרו לי לדעת מה אני יכולה לעשות, או שזה מצב נורמלי ונפוץ שיעבור עם הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נרתיק מכווץ

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2008

לכותבת שלום
    יכולים להיות שני מצבים - מצב אחד שאת עדיין מכווצת ולכן קשה לו לחדור - ניתן לטפל במקרה זה על ידי סקסולוגים ושימוש במרחיבים נרתיקיים ללמד אותך לשלוט על ההתכווצות.
    אפשרות שניה זה שיש כאבים מסביב לפתח הנרתיק על גבי העור ובזמן חדירה יש מתח ושפשוף של העור ולכן הכאבים. מצב שנקרא וסטיבוליטיס. פני שוב לרופא שלך למרות הקושי והתיעצי עימו. חייבם לבדוק ולראות היכן הבעיה.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו