שאלה לד"ר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר
    אוןרטל
    03/07/2008

האים ע"י זה שאני ובן זוגי היינו עים תחתון ועשינו סקס יבש והוא גמר בתחתון האים יש מצב להריון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר

הוספת תגובה

• גמירה על התחתונים

ד``ר ליאורה אברמוב
    03/07/2008

אם הוא גמר על התחתונים - ולא היה מגע בין הזרע לאברי המין שלך - אין סיכוי שתכנסי להריון.
    בברכה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורטל שלום

לי ראובני
    03/07/2008

גם אם את ובן זוגך אינכם מקיימים יחסי מין מלאים אולם את מרגישה כי זה מתקרב ונמצא ברקע, אני מציעה כבר מעכשיו להתחיל ולבחון את האפשרויות לאמצעי מניעה המתאימים לכם.
    אם בא לכם להבנות מחיכוך של איברי המין זה בזה או מחדירה הדרגתית, אני ממליצה על גלולות. אם נראה לך שתוכלו לעשות הפרדה בין חדירה לכל שאר ההנאות של המשחק המקדים בנחת, אזי קונדומים.
    בכל מקרה, עדיף לא ל"שחק באש" ולא להגיע למצבים בהם אתם לחוצים ואינכם נהנים עד תום מהפוטנציאל של הקרבה ואינטימיות ביניכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוןרטל
    04/07/2008

תודה לך אבל כך יש מצב להריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה על תחתונים

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/07/2008

לא נראה לי שאת יכולה להכנס להריון אם לא היה מגע ישיר בין נוזל השפיכה לפתח הנרתיק
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו