עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..
    לירון
    06/07/2008

שלום, אני שלחתי פה כמה פעמים תגובות בקשר לזה שלא צמח לי חזה בכלל והפניתם אותי כל הזמן לרופא אך אני מתביישת ללכת לרופא ולא נראה לי שיש כ"כ טעם מכיוון שאין לי חזה, אולי רק ניצוץ של חזה אפילו בגוזיות אני לא יכולה להשתמש כי אין לי חזה.. אני ממש בספק אם החזה שלי יגדל עד גיל 18 כמו שאמרתם לי פה בפורום.. האם היו מקרים שבהם לנערות לא היה חזה כלל וכלל עד גיל 15-16 ולאחר מכן צמח להן?! בבקשה זה ממש ממש חשוב ליי!!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• חזה קטן

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/07/2008

לירון החזה יכול עוד לגדול במדה מסוימתעד גיל 18. אם אין בכלל חזה כפי שאת אומרת יכול להיות שיש בעיה רפואית ואז צריך לטפל בזה וחבל שאת דוחה את הטיפולים....
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון שלום

לי ראובני
    07/07/2008

לירון שלום,
    יש נערות שמתחילות לפתח חזה בגילאים יותר מאוחרים, לעיתים בעקבות אורח חיים מסוים. נאמר מישהי שעוסקת בספורט בצורה אינטנסיבית או ריקוד, אז החזה שלה הוא יותר קטן ומתחיל להתפתח רק לאחר שהיא מסיימת את אורח החיים הזה.
    יחד עם זאת, כל הסטטיסטיקות הללו לא יעזרו לך אם את לא נכללת בתוכן, והדרך היחידה לבדוק את העניין לעומק, ולראות מה באמת רלוונטי לך זה אם תלכי לרופא.....
    אני אגב לא חושבת שחייבים ללכת לרופא, ושהרבה יותר משמעותי לנסות ולהכיר את עצמך, את היופי שבך שלא טמון רק בחזה גדול. זוהי תפיסה מאוד מקבעת ומאוד לא מאפשרת המכריחה אותנו להנות מסוג מסוים של גוף כאשר יש המון מודלים של יופי היום ולא כולם קשורים בגודל החזה.
    אם תסתכלי פעם על החזה של קייט מוס אז תראי שהוא קטן למדי.....
    בהצלחה
    לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו