מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..לירון06/07/2008
שלום, אני שלחתי פה כמה פעמים תגובות בקשר לזה שלא צמח לי חזה בכלל והפניתם אותי כל הזמן לרופא אך אני מתביישת ללכת לרופא ולא נראה לי שיש כ"כ טעם מכיוון שאין לי חזה, אולי רק ניצוץ של חזה אפילו בגוזיות אני לא יכולה להשתמש כי אין לי חזה.. אני ממש בספק אם החזה שלי יגדל עד גיל 18 כמו שאמרתם לי פה בפורום.. האם היו מקרים שבהם לנערות לא היה חזה כלל וכלל עד גיל 15-16 ולאחר מכן צמח להן?! בבקשה זה ממש ממש חשוב ליי!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה קטן
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2008לירון החזה יכול עוד לגדול במדה מסוימתעד גיל 18. אם אין בכלל חזה כפי שאת אומרת יכול להיות שיש בעיה רפואית ואז צריך לטפל בזה וחבל שאת דוחה את הטיפולים....
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירון שלום
לי ראובני07/07/2008לירון שלום,
יש נערות שמתחילות לפתח חזה בגילאים יותר מאוחרים, לעיתים בעקבות אורח חיים מסוים. נאמר מישהי שעוסקת בספורט בצורה אינטנסיבית או ריקוד, אז החזה שלה הוא יותר קטן ומתחיל להתפתח רק לאחר שהיא מסיימת את אורח החיים הזה.
יחד עם זאת, כל הסטטיסטיקות הללו לא יעזרו לך אם את לא נכללת בתוכן, והדרך היחידה לבדוק את העניין לעומק, ולראות מה באמת רלוונטי לך זה אם תלכי לרופא.....
אני אגב לא חושבת שחייבים ללכת לרופא, ושהרבה יותר משמעותי לנסות ולהכיר את עצמך, את היופי שבך שלא טמון רק בחזה גדול. זוהי תפיסה מאוד מקבעת ומאוד לא מאפשרת המכריחה אותנו להנות מסוג מסוים של גוף כאשר יש המון מודלים של יופי היום ולא כולם קשורים בגודל החזה.
אם תסתכלי פעם על החזה של קייט מוס אז תראי שהוא קטן למדי.....
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)