מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ושריפה בזמן קיום יחסי מיןקינה06/07/2008
שלום, אני נערה בת 19, התחלתי לקיים יחסי מין בערך לפני שנתיים ובהתחלה ממש לא כאב לי, ממש נהנתי מיחסי מין. בזמן האחרון( בחצי שנה האחרונה) אני מרגישה כאבים בזמן קיום יחסי מין, חשבתי שזה בגלל גלולות (נטלתי מינס) הפסקתי עם הגלולות והכאבים ולא עברו. בזמן היחסים אחרי כמה חדירות אני מרגישה כמו הרגשה ששורף לי מבפנים וזה הופך להיות ממש כואב. ז"א בהתחלה זה לא כואב, ואחרי כמה פעמים שמכניסים ומוציאים זה ממש כואב ולא נעים, וכשאני גומרת זה בכלל שורף וממש מציק. ואח"כ הפתח של הנרתיק ממש כואב( אפילו כשאניי מטילה שתן) הדבר גורם לי למצוקה רבה ומונע ממני לקיים יחסי מין תקינים. . החלפתי לגלולות "בלארה" אחרי שהייתי כמה חודשים בלי גלולות, והכאב לא חולף ולא נעשה חלש יותר. מה עושים? עברתי בדיקות, התגלתה דלקת חריפה, קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה, נרות, משחות למיניהן (התגלתה קנדידה) , קיבלנו גם "טיפול זוגי" גם בן זוגי קיבל טיפול תרופתי וגם משחה (קומאגיס). עשיתי משטח וגינאלי חוזר והתגלה שהכל בסדר ואין פטריה. השאלה מה יכולה להיות הסיבה? ולמה זה התחיל פתאום לכאוב אחרי שנה שאני מקיימת יחסי מין, אם בהתחלה היה בסדר. זה נורמלי שאחרי 2 דקות בערך מתחיל לשרוף? אני ממש מודאגת, אודה אם יוכלו לענות לי אני כבר ממש אובדת עצות:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמי קרינה
קינה06/07/2008קרינה***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב07/07/2008נשמע לי כמו שפתחת וסטיבוליטיס שזה רגישות יתר בפתח הנרתיק. יכול להיות קשור לגלולות שלקחת או לפטריות שהיו לך.
פני למרפאות צוואר הרחם בקופה או לגינקולוג המתמצא בנושא - על מנת שיראו אם אכן זו האבחנה.
אם כן הטיפולים נעים בין טיפולים שונים מקומיים, פיזיותרפיה של רצפת אגן, טיפולים אלטרנטיבים, טיפולי מיני או במדת הצורך ניתוח.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)