גודל פתח הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל פתח הרחם
    ענת
    07/07/2008

כשאני מחדירה אצבע אני מסוגלת להרגיש את פתח הרחם שלי, והוא די בולט (כסנטימטר פנימה), האם זה נורמלי? כמו כן, האם העובדה שאני כנראה קצרה יחסית (בעת שיא העוררות אני בערך 10 ס"מ עומק) עשויה לגרום בעיות בעת קיום יחסי מין עם בחור בעל איבר מין גדול פי שניים? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל פתח הרחם

הוספת תגובה

• פתח הרחם

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/07/2008

הי ענת
    קשה לי להאמין שמה שאת מרגישה כס"מ פנימה מפתח הנרתיק הוא פתח הרחם. אם לא ילדת ואין לך צניחת אברי המין - צוואר הרחם יהיה הרבה יותר עמוק.
    אורך הנרתיק במצב עוררות מתארך פי אחת וחצי מהאורך הרגיל שלו. הנרתיק הוא אבר מאוד גמיש ואלסטי ויכול להתאים עצמו לכל גודל ( אם הוא לא מוגזם כמובן!)
    אך תשכחי שתינוק יוצא משם......ז.א. שיש פה טווח נרחב של גדילה והתרחבות וגם התארכות.
    פני לרופא נשים שלך שיסביר לך מה בדיוק את מרגישה באזור של ס"מ מהפתח
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, סליחה, לא הבנת אותי נכון

ענת
    08/07/2008

התכוונתי שפתח הרחם בולט פנימה בליטה של סנטימטר, לא שהוא נמצא סנטימטר מהפתח. הוא נמצא כ8 סנטימטר מפתח הפות. השאלה שלי היתה האם זה נורמלי שהוא בולט וממש ניתן להרגיש אותו, או שהוא אמור להיות קטן יותר..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתח הרחם

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2008

הי ענת
    מה שאת מרגישה זה את הפה החיצון של צואר הרחם. אורך צואר הרחם הוא כ - 3 ס"מ. הפה החיצון יכול להיות פעור בעיקר אחרי לידות או הפלות, אבל הפה הפנימי תמיד סגור. כך שאין לך מה להיות מוטרדת.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו