שפיכה נשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית
    חסוי
    08/07/2008

שמעתי על דבר שנקרא סקויירטינג.. אני מאוננת כבר כמה זמן אבל אף פעם לא הגעתי למצב שיש לי שפיכה.. איך אני יכולה להגיע למצב כזה..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/07/2008

גירוי חזק בקיר קדמי של הנרתיק באזור נקודת G שהוא כ - 3 ס"מ מהפתח למשך זמן ממושך יכול להביא לאורגזמה שתהיה מלווה בשפיכה. מאחר והגירוי בקיר הקדמי לוחץ על הבלוטות סביב השופכה - הרי שדליפת נוזל מהבלוטות בזמן האורגזמה היא שיוצרת את השפיכה הנשית.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל אחת יכולה?

ענת
    08/07/2008

האם פיזית (בהתעלמות מהגורם הרגשי) כל אישה מסוגלת לעשות זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיקרון כל אישה יכולה

666
    09/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסטנדרט של השפיכה הנשית

לי ראובני
    08/07/2008

לעיתים אנחנו מרגישים צורך להתיחס לחוויות מיניות במונחים של השגים.
    זה שכיח בכל מה שקשור בגדלים של איבר מין גבריים וציצי, כמו גם אם כמה פרטנרים שכבנו, כמה זמן אנחנו מחזיקים מעמד בסקס וכמה פעמים אנחנו עושים את זה בשבוע.
    כל הניסיון לכמת את הדבר האינטימי הזה ולהתייחס אליו במושגים של טוב, רע, חייב להיות בצורה מסוימת וכו' עשוי להשאיר אותנו בתחושה של תסכול.
    הרבה פעמים שווה להנות מהדרך והנוף ולא רק מהשאיפה להגיע ליעד.
    רוב הנשים בעולם לא מדווחות על שפיכה נשית ועדיין הן מאוד מאוד יכולות להנות מהאוננות שלהן.
    מעבר לטכניקה שד"ר ליאורה אברמוב הציעה, אני מציעה פשוט להנות ממה שעושה לך טוב, בין אם זה גירוי דגדגני או וגינלי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו