עזרה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    מוריה
    09/07/2008

שלום, אני בת 23 ויש לי כבר שנתיים וחצי פרטנר קבוע שרק איתו אני מקיימת יחסי מין. מתחילת הקשר סבלתי הרבה מאוד מפטריות ודלקות בנרתיק, מה שגרם לכאבים חזקים בזמן קיום היחסים וגם אח"כ. כעבור שנה גילו שיש לי את וירוס הפפילומה בנרתיק, וגם קנדידה בצוואר הרחם. עברתי טיפול של משחה ( אלדרה), וחלק מהפטריות עברו מעצמן. עכשיו אני כבר שנה אחרי. עברתי בדיקת קולקוסקופיה בצוואר הרחם ולא נמצא דבר! הפטריות חוזרות כל הזמן, אני לוקחת נרות אגיסטן על בסיס כמעט קבוע, ובנוסף אני נוטלת פרוביוטיק פמינה. וזה לא ממש עוזר. אני מתיבשת מהר מאוד בקיום מגע מיני, ואני אף פעם לא גומרת!!! חבר שלי נבדק בעבר ולא נמצא אצלו וירוס או פטריה. בבקשה תעזרו לי, קשה לי להמשיך לתפקד ככה, ואני מפחדת שזה יפגע ביחסים שלי עם החבר לטווח ארוך.. תוודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• פטריות חוזרות

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/07/2008

מוריה שלום
    הבעיה שאת מתארת מטרידה מאוד. לא כתבת האם אי פעם עשו תרבית נרתיקית ואבחנו בנרתיק קנדידה. במדה וכן - את צריכה לקבל טיפול מונע בכדורים דרך הפה למספר חודשים כדי לעשות סילוק מוחלט של הקנדידה.
    פני לדיאטנית שתתן לך דיאטה לקנדידה המורכבת מדיאטה דלת פחמימות פשוטות ומתוקים - יש בנות שזה עוזר להן מאוד.
    פני למרפאת צוואר הרחם והעריה ושתפי את הרופאים שם בכאבים שיש לך בזמן יחסי מין - שישללו וסטיבוליטיס שיכולה להתפתח בעקבות הקנדידה החוזרת.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו