מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית זהות מיניתכרמית20/07/2008
שלום, אני לא יודעת אם הבעיה שלי היא פיכולוגית או זהות, אני מתקשה ליצור יחסים עם גברים ולרוב לא ממש מתקשרת איתם, מרגישה הרבה פעמים מנוצלת על ידם, אבל עדיין מרגישה שאני נמשכת אליהם ורוצה בן זוג. מצד שני מאוד קל לי להתחבר לנשים, מעולם לא התנסיתי במשהו עם אישה חוץ מנשיקה ואני לא סגורה על זה שאני באמת רוצתה צעבר לכך אך לפעמים אני חושבת על זה, איך בודקים את הזהות נמינית שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרמית שלום
לי ראובני20/07/2008בכדי לדעת לאיזה כיוון נוטה ההעדפה המינית שלנו, כדאי לבחון אותה על פי מספר פרמטרים: למי אנחנו נמשכים פיזית ורגשית, עם מי הינו רוצים לראות את עצמנו בזוגיות ועל מי אנחנו מפנטזים.
לא תמיד התשובה היא דיכוטומית, כלומר לא בהכרח שאנחנו נמשכים רק לבנים או רק לבנות, חלקנו נמשכים גם וגם ונעים בין זוגיות שהיא כזו לאחרת.
מה שכן, אני תוהה האם חשבת לבדוק פעם עם עצמך או במסגרת של טיפול את המקור לקושי ביחסים עם גברים, האם יש שם זיכרון של כאב שמעיב, או מודל לא פשוט שראית בבית.
הרבה פעמים ניקוי של העבר באמצעות דיבור, הוא הרבה יותר ממרפא, הוא גם משחרר ומאפשר לנו לבנות משהו שמתאים לנו.
מקווה שעזרתי על קצה המזלג.
ממליצה לך להכנס לפורומים העוסקים בזהות ונטייה מינית, קצת כדי לקרוא על החוויות של נשים אחרות ולראות עם מה את מזדהה וגם כדי ללמוד את הנושא ולהרגיש בו יותר בנוח.
ספר מומלץ החיים בוורוד של גיא שילה.
בהצלחה וחיבוק בדרך,
לי ראובני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מיתבלבלת בין קשר חברי לבין קשר
א.21/07/2008אינטימי גם לי זה קרה פעם ותאמת זה לא עשה לי טוב ולא רק לי,חשוב מאד לשים גבולות בין ידידות לבין קשר אינטימי למרות שמבחינתה של לי ראובני אין בעיה ישר להיתנסות וליבדוק כל שטות זה לא אומר שאת צריכה לעשות את הטעות הזאת ולהיתעמק בזה,תימצאי לך מישהו שמתאים לך אין לך סיבה להרגיש מנוצלת או משהו בשום מיקרא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה הכי קריטית שלא שאלו אותך...
שני21/07/2008בת כמה את בכלל? נתחיל מזה ואחר כך נמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)