עזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!
    אלמוני
    21/07/2008

יש לי בעיה התחלתי טיפול לייזר במשפעכות באזור השפתייםומאז שעשיתי זאת אני לא יכולה לעשות שתן למשל מחוץ לבית בכריעה..וגם בישיבה בלחץ כי הכל נשפך לי על המכנסיי םרגליים הכל..אני לא יודעת מה לעושת אני ממש נואשת..האם זה קשור לזהש אני מוציאה שיער במפשעה בלייזר? האם זה בגלל גילוח באזור שם ? או בגלל שאני מאוננת אולי זה עשה לי משו בפתח של השתן בדגןדגן משהו כזה ? אני חייבת עזהר דחוף אני לא יודעת מה לעשות ואני לא יכולה לא להוציא שערות באזור המפשעה כי התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי והוא נגעל משיער שם באזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• אלמונית שלום

לי ראובני
    21/07/2008

לצערי, אין לי מושג האם טיפולי לייזר פוגעות ביכולת מתן השתן בכריעה.
    אני מציעה לך לבדוק את העובדה הזו עם קוסמטיקאית או מי שעובדים במכון איפה שאת עושה לייזר או רופא חיצוני.

בכל מקרה, אין לכך קשר עם אוננות. אין באוננות שום דבר שיכול לפגוע במערכת השתן

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה יכול להיות כתצואה נגילוח?

אלמוני
    21/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתגובה להודעתך

דניאלה
    27/07/2008

שלום אני מגלחת את כל איבר המין וכאשר אני מגלחת קורות לי כל התופעות שדיברת עליהן. שימי לב שכאשר את לא מגלחת אין בעיה שאת מרטיבה את עצמך בשתן. זה בסדר זה קורה תמיד. שערות בערווה מונעות מן השתן לנזול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו