מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית זרימה..עזרהחסוי24/07/2008
הפעם הראשונה שלי בכל דבר הייתה עם מישהו שלא אהבתי ולא היה החבר שלי בכלל. סתם חד דפוק וחרמן. עכשיו אני מנסה ליצור קשרים עם אנשים חרים ולהפסיק ללכת אליו. אבל אני שולטת בעצמי. בנוסף, כשאני מנסה אפילו לגעת במישהו אני נרתעת. זה פשוט מפחיד אותי. כשמישהו נוגע בי אני כולי רועדת ודואגת מאוד. קשה לי לסמוך על בן אדם ובייחוד לעשות איתו דברים. גם, יש לי בעיה שאני לא מצליחה להסכים למישהו לגעת לי למטה. למרות שאני רוצה. אני פשוט מפחדת. אני א יודעת מה לעשות!! התוכלו לעזור לי בבקשה?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות לעשות דברים אחרת
לי ראובני24/07/2008שלום לך,
מה שאת מתארת נשמע מאוד לא פשוט ולא נעים. הרבה פעמים אנחנו נקלעים למערכות יחסים לא פשוטות שלא תמיד יש בהן אהבה,דאגה, אכפתיות, אינטימיות.
עבור אנשים מסוימים זה עובד. הם מצליחים להפריד בין הראש ללב לשאר חלקי הגוף ולהתרכז בהנאה נטו. יש אחרים שעבורם מיניות מחוברת לרגשות, לאהבה, לתשוקה, לאכפתיות ולא ניתן להפריד ביניהם.
כפי שאת מעידה, החוויה הראשונית שלך שהיתה מנותקת מרגשות ואכפתיות פגעה בך. לא היתה לך טובה. כל ניסיון לעשות משהו דומה, יפגע בך שוב, כי זה לא מתאים לך בשלב זה של חייך או לאישיותך.
אני מציעה לנסות לעשות דברים אחרת.
להתאהב, לבחור בן זוג שאפשר לסמוך עליו, להנות ממנו. ואח"כ לראות איך אפשר מהמקום של אהבה וביטחון ליצור גם מגע.
דרך להתחיל בשינוי היא לרשום או להיות ערה למה שאת מבקשת ורוצה בתוך מערכת יחסים ואת זה להביא אל תוך חייך. לא להתפשר על פחות ממה שעושה לך טוב, בוודאי בתחום המיני שהוא כל כך משמעותי וכל כך אישי.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רק משהו אחד להוסיף..
חסוי25/07/2008הבעיה היא- שאני לא מצליחה לגרום לעצמ למצוא עכשיו מישהו. כי יש הרבה שיודעים על הקשר הזה שהיה לי. וכמובן כמה שבנים חרמנים- גם הם רוצים רק יזיזות. ואני לא רוצה חרא כזה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפעמים שווה לחכות
לי ראובני27/07/2008לפעמים שווה לחכות, להיות במקום שלא מתפשר, לנסות ולמצוא אהבה שלא מסבה לך כאב או קושי אלא רק הנאה וטוב, כזו שאפשר לרכוש ממנה אמון ולא לסבול.
לא בכל מחיר צריך להכנס למערכת יחסים שאין בה טוב.
זה יוצר בעיקר תסכול ולא מסב לנו אושר.
נשמע שאת צריכה ללמוד להתפשר פחות ולהעריך את עצמך הרבה יותר.
יכול להיות שאפילו טיפול והתערבות של איש מקצוע יוכלו לעזור לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
דניאלה27/07/2008קודם כל תודה רבה על התשובה. כמו שאמרתי לא קיימתי עדיין יחסי מין מלאים ואני יודעת שלרוב הנשים זה כואב בהתחלה. האם לתת לו לחדור אליי ו"להעביר" את הכאב ולחכות לראות מה קורה בפעמים הבאות? הרי פעם ראשונה תמיד עלולה לכאוב. הוא אוהבת אותי מאוד ודואג לי ורגיש לצרכיי ולא רוצה שיכאב לי ומנסה לעשות זאת בעדינות,אך כשהחרמנות עולה על פני השטח קצת קשה לשלוט בזה ואולי הוא מנסה קצת בכח. אני מרגישה שאני מתכווצת מהחשש לכאב אך עם זאת מאוד רוצה לשכב איתו. האם הכרחי לפי דעתך לדבר עם רופא/סקסולוג בשלב הזה?כאשר עוד לא חוויתי את הפעם הראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)