לא מצליחה לקיים יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לקיים יחסי מין
    דניאלה
    27/07/2008

שלום, אני בת 23 ויש לי חבר חצי שנה אני עדיין בתולה וכל פעם שאנחנו מנסים לקיים יחסי מין זה כואב לי עד כדי כך שאני מזיזה אותו מעליי ולא מסוגלת יותר שייגע בי. והכאב חזק ואני מרגישה כאילו לא ניתן לבצע חדירה. כמו כן במשחק המקדים אני נהיית מאוד רטובה וברגע שהוא מנסה לחדור אני מתייבשת בשניה,אני מניחה שמהלחץ ומהחשש לכאבים. האם יש מה לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לקיים יחסי מין

הוספת תגובה

• יחסי מין לא אמורים לכאוב

לי ראובני
    27/07/2008

דניאלה יקרה,
    ראשית, חשוב לי להגיד שאני מעריכה את הכנות ואת האומץ שלך לפנות בעניין הזה ולדאוג לעצמך. זוהי גישה בריאה וטובה למיניות שלך.
    שנית, חשוב לי לומר לך כי יחסי מין הם דבר מהנה וכייפי, באופן טבעי, בעיקר כאשר יש אהבה, אינטימיות וכבוד, זה לא אמור לכאוב.
    העובדה שיש לך קושי וכאב מעידים על בעיה שצריכים בעטייה לרופא. אין סיבה שתסבלי, מותר לקבל עזרה, ובעיקר כשמדובר בנושא שהוא כל כך אינטימי ועדיין כל כך חשוב.
    העובדה שאת רטובה, רוצה בקיום יחסים, בעלת חשק ומנסה לשנות את התנוחות כדי להתאים לחדירה בצורה טובה מעידה על פתיחות והבנה שלך לעניין. נשמע ששיחה עם גניקולוג/ סקסולוג יוכלו לסייע לך למפות את הסיבות לכאב ולטפל בהם בהתאם.
    יתכן שמדובר בקרום בתולין עבה, יתכן שבוגינסמוס (כיווץ לא רצוני של שרירי הנרתיק).
    בהתאם למקום מגורייך תוכלי למצוא מטפלים מתאימים שיוכלו לסייע לך ובעיקר לא יקשרו את ההנאה של המיניות בכאב. כרגע לפני שאת מטפלת, לא הייתי ממשיכה לעשות שום דבר שמסב לך כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/07/2008

לדניאלה שלום
    חבל לסבול כאבים כשהפתרון אולי יהיה רפואי ומאוד פשוט...
    יחסי מין לא אמורים לכאוב אפילו לא בפעם הראשונה בעוצמה שאת מתארת. אני הייתי מעריכה שחכולות להיות שתי בעיות
    האחת רפואית כשיש משהו נוקשה או לא תקין בקרום הבתולים ולכן כל מתיחה שלו כואבת מאוד או שיש רגישות בעור מסביב לפתח דבר הנקרא וסטיבוליטיס.
    אפשרות שניה זה שאת מכווצת את השרירים מפחד הכאב ואז כל חדירה נתקלת במסת שריר מכווצת ואז כואב מאוד.
    אם את מאוד רוצה לנסות בכ"ז לקיים יחסי מין לפני בדיקת רופא נסי שימוש במשחת עזראקאין 5% שהיא משחה מרדימה מורחים מנה גדושה בפתח הנרתיק חצי שעה לפני החדירה ובלי מין אורלי בבקשה.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו