בקשר לגלולות ומרשם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לגלולות ומרשם
    יסמין
    27/07/2008

למי עליי לפנות על מנת לקבל מרשם לגלולות הריון- רופא משפחה או נשים? או שזה לא משנה? והאם אני יכולה לקחת גלולה שאחרי למרות שהקונדום לא נקרע? באופן חד פעמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לגלולות ומרשם

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/07/2008

לסיון שלום
    רצוי שרופא נשים ירשום לך גלולות כדי שיוכל להתאים לך את הגלולות. אם הקונדום לא נקרע ואין חשש להריון לא הייתי לוקחת את הגלולות ש ליום אחרי כי הן יכולות לגרום להפרעות מחזור אח"כ. אלא אם כן יש חשש גדול מאוד מהריון. הן נלקחות עד 72 שעות מיחסי המין.
    את חייבת לזכור שגלולות לא מגינות מפני מחלות מין והייתי מציעה לך להמשיך ולהשתמש בקונדום כדי להגן על עצמך בנוסף לגלולות.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למרשם

יסמין
    28/07/2008

כתבת שרצוי לרופא נשים, אך ברצוני לדעת אם אפשרי גם לקבל מרופא משפחה, מכיוון שהוא הכי נגיש לי כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא משפחה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/07/2008

יש רופאי משפחה שרושמים רצפטים לגלולות ואחרים לא יתחילו עם רצפט ראשוני אלא רק יחדשו רצפט של רופא נשים - כך שאת יכולה לנסות אבל במקביל קבעי פגישה עם רופא נשים בדחיפות.
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו