מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם אינטימיותספיר30/07/2008
שלום, אני בת 15 ויש לי בעיה במצב של אינטמיות עם בנים- בכל פעם שאני מגיעה למצב אינטימי, בין אם זה עם חבר שלי ובין אם זה עם סתם בחור נחמד שאני רוצה אני קופאת במקום ומתכנסת בתוך עצמי.. היה אפילו מקרה שהתחלתי לרעוד. אני מרגישה מגורה ואני אפילו מאוננת לפעמים, אבל מסיבה שלא ידועה לי אני פשוט לא מצליחה לפעול ב"רגע האמת", אני נהנית לפלרטט עם אנשים ולעשות הרבה רעש, אבל ברגע שזה מתחיל להיות טיפה רציני אני נסוגה לאחור=/ אני לא מרגישה מאוימת או חסרת ביטחון, אני ילדה חברותית מלאה ביטחון עצמי שמאוד אהודה.... אני גם לא זוכרת שעברתי הטרדה מינית בעבר=/ למישהו יש אולי הצעה מה יכול לעזור? אולי השערה מה גורם לכך? זה הורס לי מערכות יחסים וממש מבאס.. תודה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר לאט
לי ראובני30/07/2008ספיר שלום,
הרבה פעמים אנחנו מרגישים לחץ חברתי לפעול לפי קודים חברתיים שאומרים עכשיו זה הזמן, הן מבחינת גיל והן מבחינת קשר להתחיל "לפעול", אבל בתוך תוכנו פנימה אנחנו בכלל לא בשלים...
הפער הזה הרבה פעמים יוצר לחץ, מבוכה, מתח, קושי, חרדה.....
נשמע שהכי היה טוב לו היית יכולה לאפשר לעצמך יותר זמן, פחות רצון לעמוד בקצב או להיות משמתית עד שתגיעי לסיטואציה עם בחור, שתסמכי עליו, שתרצי אותו ובעיקר שיהיה לך רצון להיות איתו באינטימיות ואז כל החששות והמעצורים יעלמו.
חברתי גילי פליסקין אומרת שאינטימיות זה עיוות של המילים INTO ME YOU SEE ותחשבי לרגע, כמה אנשים באמת היית רוצה שיראו לתוך עצמך.... כלומר אנחנו יכולים להיות יותר סלקטיביות בעיתוי ובאדם שאנחנו בוחרות באמת להראות לו את עצמנו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בגלל שאת פשוט בת 15?...
שני31/07/2008את פשוט לא מוכנה ליחסי מין מבחינ הנפשית - אבל הלחץ החברתי עובד חזק. למה למהר? אף אחד לא בורח. בגיל 15 את לא חייבת כבר לפשק רגליים. יותר טוב שתשקיעי בלימודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבלל
ספיר01/08/2008אני לא מדברת על יחסי מין.. אפילו סתם מזמוז. ואם את לא מסוגלת לומר את מה שאת חושבת בצורה מתורבתת אני מעדיפה שלא תנסי לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיקרון אין בעיה שתישכבי בגיל 15
(~_~)01/08/2008את צריכה לילמוד להיפתח ולקחת את זה לאט נורא יכול לעזור אם את תיהי בשליטה(הן במזמוזים והן ביחסי מין)זה יכול לעזור לך,לא רוצה לעשות הכללות ולומר שזה המיקרא שלך אבל הרבה פעמים בחורה שהיא יותר מידי פסיבית וכנועה עלולה להירתע ממין במיוחד אם הוא ניהיה קצת פחות עדין נקודה למחשבה...ושני ניסתה לעזור דווקה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם מזמוז זו סוג של אינטימיות
לי ראובני03/08/2008ספיר שלומות שוב, זה לא כל כך משנה אם מדובר רק בנשיקוה או מזמוז, או מגע מיני מלא. הגוף שלך אומר לך שהוא רוצה ללכת יותר לאט או יותר בטוח ולא רק באופן אוטומטי. תחשבי עם עצמך מה באמת את רוצה ועם מי ואז תראי שכל הלבטים יעלמו מאליהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהיי כנה עם עצמך
ענת01/08/2008מה מפחיד אותך? גם אני חושבת שבגיל 15 עדין צעירים מבחינה רגשית בשביל להבין באמת את הרעיון של אינטימיות- גם אם את בוגרת לגילך. באמת פשוט יכול להיות שלא מתאים לך כרגע להיות בקשר מיני עם בנאדם אחר.. וזהו זה. no big deal. אבל אני אגיד זאת- לעיתים יש הבדל בין תחושת ביטחון עצמי לתחושת ערך עצמי.. ולמרות שמבחוץ אנחנו בטוחים בעצמנו, מבפנים אנחנו מרגישים חלשים ולא מספיק טובים. אולי יש בך איזשהו חלק שאת מפחדת שיגלו בך משום שאינך בטוחה בו.. וגם אולי זה בכלל קשור לאיזשהו רעיון שיש לך לגבי אינטימיות עם גברים. אולי את מפחדת לאבד שליטה, אולי את מפחדת שהם יפגעו בך, אולי קשה לך לסמוך עליהם, אולי את נורא מפחדת לאכזב... רק את יכולה לעשות את חשבון הנפש הזה ולהבין את מקור ההירתעות. ורק כשתדעי את המקור, תוכלי לטפל בבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 15, איזה כף
עוז4602/08/2008גיל נהדר להתחיל לבחון את גבולתיך. לא לפחד, להתנסות לטעום להריח לגעת להקשיב, להקשיב אבל מהבטן והכי הכי חשוב לדעת להגיד לא ברור ומוחלט כשהגעת לגבול שלך פשוט להיות את עצמך ולהנות מטעם החיים לא לשכח לבחון את גבולותיך לאורך כל חייך, כי הרי מה שלא התאים בגיל 15 אולי יתאים שתהיה זקנה בת 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)