אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    אליה
    02/08/2008

היי, השאלה שלי היא כזאת אני מצליחה להגיע לאורגזמה רק על ידי גירוי הדגדגן, בין עם זה לבד ובין עם זה עם גבר הבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להגיע לאורזמה ע"י חדירה, ואפילו לא קרוב... אני לא מתגרה בכלל ולא מבינה אפילו איך אפשר לגמור רק מחדירה. זה לא נורא מפריע לי אבל אני מרגישה שאני מפספת משהו כי אני לא יכולה להנות לגמרי ממין, רק מירידה. יש דרכים ללמוד להגיע לגירוי הזה? כי אני מאוד שלמה עם עצמי ומאוד מודעת לעצמי, אין שום דבר שיכול למנוע ממני להנות מחדירה אבל פשוט חסר לי את זה... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• את בחברה טובה

לי ראובני
    03/08/2008

היום בשונה מבעבר, הקהילה הטיפולית/ רפואית/ סקסולוגית מסכימה על כך כי רוב הנשים בעצם לא גומרות מחדירה אלא מגירוי דגדגני.
    את חייבת להבין שזו תפיסה מהפכנית לעומת לפני מאה שנה שפרויד טען שמי שלא גומרת מחדירה היא ילדותית והאורגזמות שלה הן אינפנטיליות.
    היום אנחנו יודעים שזה ממש לא ככה.
    ראשית, את יכולה להרגיש שבעת רצון ומלאת סיפוק על כך שאת מצליחה לגמור בכל ועוד ליד בן זוג! מדובר בהישג שהוא לחלוטין לא מבוטל.
    שנית, ניתן לגמור בזמן חדירה על ידי גירוי הדגדגן ולהנות בצורות נוספות מהיכולת המופלאה של הגוף שלנו להנות.
    ושלישית, חשוב לומר שיש נשים שיכולות לגמור גם דגדגנית וגם וגינלית והאורגזמה שלהן מחדירה היא לא בהכרח יותר חזקה או יותר מהנה.
    ואם זה לא משנה משהו מתפיסתך, אני יכולה להציע הצעה אולם היא לא כרטיס כניסה מובטח לשום ארץ קסומה והיא לרכוש ויברטור שיוכל לסייע לגוף שלך ללמוד דרכים חדשות ללמוד איך להנות.
    כלומר לא בהכרח תגיעי איתו לאורגזמה אבל אולי תזהי את נקודת הגי הנמצאת בדופן העליון של הנרתיק כשלושה וחצי ס"מ מהפתח ואולי תרחיבי באמצעותו את מנעד ההנאה שלך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דרכים

ענבה
    10/08/2008

בקשי מהגבר את את שוכבת שיבצע חדירה עם הפין בזוית שגם הדגדגן ישתתף בחגיגה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו