מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהאליה02/08/2008
היי, השאלה שלי היא כזאת אני מצליחה להגיע לאורגזמה רק על ידי גירוי הדגדגן, בין עם זה לבד ובין עם זה עם גבר הבעיה היא שאף פעם לא הצלחתי להגיע לאורזמה ע"י חדירה, ואפילו לא קרוב... אני לא מתגרה בכלל ולא מבינה אפילו איך אפשר לגמור רק מחדירה. זה לא נורא מפריע לי אבל אני מרגישה שאני מפספת משהו כי אני לא יכולה להנות לגמרי ממין, רק מירידה. יש דרכים ללמוד להגיע לגירוי הזה? כי אני מאוד שלמה עם עצמי ומאוד מודעת לעצמי, אין שום דבר שיכול למנוע ממני להנות מחדירה אבל פשוט חסר לי את זה... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בחברה טובה
לי ראובני03/08/2008היום בשונה מבעבר, הקהילה הטיפולית/ רפואית/ סקסולוגית מסכימה על כך כי רוב הנשים בעצם לא גומרות מחדירה אלא מגירוי דגדגני.
את חייבת להבין שזו תפיסה מהפכנית לעומת לפני מאה שנה שפרויד טען שמי שלא גומרת מחדירה היא ילדותית והאורגזמות שלה הן אינפנטיליות.
היום אנחנו יודעים שזה ממש לא ככה.
ראשית, את יכולה להרגיש שבעת רצון ומלאת סיפוק על כך שאת מצליחה לגמור בכל ועוד ליד בן זוג! מדובר בהישג שהוא לחלוטין לא מבוטל.
שנית, ניתן לגמור בזמן חדירה על ידי גירוי הדגדגן ולהנות בצורות נוספות מהיכולת המופלאה של הגוף שלנו להנות.
ושלישית, חשוב לומר שיש נשים שיכולות לגמור גם דגדגנית וגם וגינלית והאורגזמה שלהן מחדירה היא לא בהכרח יותר חזקה או יותר מהנה.
ואם זה לא משנה משהו מתפיסתך, אני יכולה להציע הצעה אולם היא לא כרטיס כניסה מובטח לשום ארץ קסומה והיא לרכוש ויברטור שיוכל לסייע לגוף שלך ללמוד דרכים חדשות ללמוד איך להנות.
כלומר לא בהכרח תגיעי איתו לאורגזמה אבל אולי תזהי את נקודת הגי הנמצאת בדופן העליון של הנרתיק כשלושה וחצי ס"מ מהפתח ואולי תרחיבי באמצעותו את מנעד ההנאה שלך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרכים
ענבה10/08/2008בקשי מהגבר את את שוכבת שיבצע חדירה עם הפין בזוית שגם הדגדגן ישתתף בחגיגה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)