דימום ווסת בצורה של גושים למה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ווסת בצורה של גושים למה?
    אוסנת
    05/08/2008

גילי הוא 20 פלוס אני נוטלת גלולות דיאנה או אסטל כבר מספר שנים,מקיימת יחסי מין מוגנים נבדקת מידי פעם אצל גינקולוג והבדיקות תקינות,המחזור שלי לעיתים לא סדיר ועצמתי הגלולות עוזרות להפחית את העוצמה. בדרך כללה המחזור שלי נמשך בים 3 עד 5 ימים לעיתים כאבי בטן כאשר הדימום הוא דליל. לא משתמשת בטמפונים. לאחרונה הדימום הוא גושי , גוש בצבע עור ודם מה זה למה זה כך ? האם משהו לא בסדר? בסה"כ הבדיקות שעשיתי אצל גיניקולוג הן תקינות,מה הסיבה לכך .?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום גושים

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2008

הגושים הינם קרישי דם המצביעים על כך שהדימום מרובה יותר מהרגיל.
    את צריכה לעשות בדיקת אולטראסאונד לראות שאין בעיה ברירית הרחם, מה שאני מאמינה לאור גילך שהבדיקה תהיה תקינה לחלוטין.
    במידה והכל תקין חכי עוד מספר מחזורים לראות האם אופי המחזור הזה נשאר כך לאורך זמן..
    זו איננה בעיה רפואית אבל אם היא מפריעה לך - אפשר להחליף גלולות, אולי עם גלולות אחרות הדימום יחלש שוב.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו