אובדן האורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדן האורגזמה
    אילה
    07/08/2008

שלום, אני בת 26 ולפני כחודשיים איבדתי את האורגזמה שלי, כלומר היא שם, אבל היא מדשדשת לה איפשהו לפני נקודת האמצע ושם גם מגיעה ל"שיאה", שכולו בלה אחד גדול ומשמים - היה עדיף כבר לא להרגיש דבר. גם החשק המיני לא ממש פועל לאחרונה, אך אינני בטוחה מי הביצה ומי התרנגולת במקרה הזה. לפני מספר שנים, בתקופה בה נטלתי כדורים אנטי-דיכאוניים, סבלתי מאובדן דרסטי של תחושה בדגדגן, אם כי לא זכורה לי ירידה בליבידו, ועם סיום הטיפול הכל חזר לפעול כרגיל. היום אני לא יכולה לחשוב על סיבה אפשרית לבעיה - לא התחלתי כל טיפול תרופתי לאחרונה, ולא ארעו שינויים משמעותיים באורח חיי. יש לציין כי האורגזמה שלי מגיעה מגירוי דגדגני, ויכולה... יכלה :(, גם ככזו, להגיע לשיאים מרטיטי גוף ונפש. בהתחלה זה היה קצת מתסכל, אבל ככל שחולף הזמן החשש לגורלה הולך וכבד - מה קרה לה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדן האורגזמה

הוספת תגובה

• עניין של תקופות?

לי ראובני
    07/08/2008

אילה שלומות,
    הרבה פעמים למיניות שלנו יש סוג של מחזוריות המושפעת ממצבי רוח, תאבון, חשק מיני, מזג אויר, שעות שינה, תזונה וכו. גם מתחים בעבודה, יחסים בבית, בזוגיות, בלימודים יכולים להשפיע כמובן.
    אני לא יודעת האם את בזוגיות או לא, האם האורגזמות שלך הן תוצאה של אוננות או לא, בכל מקרה, האם היה שינוי כלשהו בעניין זה? אולי שינוי בגלולו?
    אני מציעה לנסות ולחשוב מה קרה במקביל לאובדן האורגזמה ובאיזה אופן הגבת לכך? מתי שמת לב?
    הרבה פעמים אנחנו משחזרים את הפחד של חוסר ההצלחה והיא מתגשמת לנגד עינינו שוב ושוב.
    אז ראשית, לנסות מההתחלה בלי לחץ או ציפיות לקראת הצלחה אלא פשוט להנות מהתהליך, כלומר להרפות מהרצון שנצליח.
    שנית, אם יש שינוי ולו הקטן ביותר לנסות ולבדוק האם הוא משרת אותך או לא? האם משהו מטריד אותך או לא
    שלישית, להבין כי יתכן ובאמת מדובר בתקופה שתסתיים ודברים יקרו אחרת בעתיד ואולי האורגזמה לא תהיה בדיוק אותו הדבר כמו בעבר, אולי היא תהיה אפילו יותר טובה.

אגב, התעמלות וכיווץ שריר רצפת האגן, יכולים לסייע בחיזוק היכולת להגיע לאורגזמה בלי שום קשר לתהליכים רגשיים או מנטליים הקורים בחייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדן אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2008

הי סיון
    המדבקות פועלות בדיוק כמו גלולות מבחינת דיכוי הביוץ היתרון שלהן זה שמדביקים אותם על העור פעם בשבוע וכך שלא צריך לזכור כל יום לקחת גלולה. בחפיסה יש 3 מדבקות המכסות 3 שבועות ובשבוע הרביעי הפסקה ואז יש דמם וסתי.
    דבר שני עצם העובדה שהן נספגות במחזור הדם ישירות ומדלגות על מערכת העיכול הן חוסכות הרבה מתופעות לואי
    מאחר והן מפרישות הורמונים כמו גלולות - כל הסיבות שאוסרות על נערות לקחת גלולות קיימות גם לגביהן.
    אין תופעות לואי לטווח ארוך וההתיחסות אליהן צריכה להיות בדיוק כמו לגלולות.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו