מדבקות הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדבקות הריון
    יסמין
    07/08/2008

יש צורך במרשם רופא? והאם כמו הגלולות צריך להדביק אותן בתחילת המחזור?או בכל יום גם ללא מחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מדבקות הריון

הוספת תגובה

• פעולה דומה לגלולות

לי ראובני
    07/08/2008

מדובר בתוספות הורמונים המונעות ביוץ כמו גלולות
    היתרון שלהן שלהן עוברות ישירות למערכת הדם ולא דרך מערכת העיכול
    צריך לקחת מדבקה לשבוע למשך שלושה שבועות ואז שבוע הפסקה בו מתקיים הווסת
    צריך מרשם רופא
    אין עדיין וד"ר אברמוב תתקן אותי אם אני טועה, מחקרים המוכיחים השפעה לאורך זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדבקות

ד``ר ליאורה אברמוב
    08/08/2008

הי סיון
    המדבקות פועלות בדיוק כמו גלולות מבחינת דיכוי הביוץ היתרון שלהן זה שמדביקים אותם על העור פעם בשבוע וכך שלא צריך לזכור כל יום לקחת גלולה. בחפיסה יש 3 מדבקות המכסות 3 שבועות מהיום הראשון של המחזור. ובשבוע הרביעי הפסקה ואז יש דמם וסתי.
    דבר שני עצם העובדה שהן נספגות במחזור הדם ישירות ומדלגות על מערכת העיכול הן חוסכות הרבה מתופעות לואי
    מאחר והן מפרישות הורמונים כמו גלולות - כל הסיבות שאוסרות על נערות לקחת גלולות קיימות גם לגביהן.
    אין תופעות לואי לטווח ארוך וההתיחסות אליהן צריכה להיות בדיוק כמו לגלולות.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו