אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    ימית
    10/08/2008

שלום, איך אני יכולה לדעת מהו ההבדל בין אורגזמה מהדגדגן או מהנרתיק? מהו ההבדל בתחושה? איך אני יוכולה לדעת אם חוויתי אי פעם אורגזמה נרתיקית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• ההבחנה בין אורגזמות

לי ראובני
    10/08/2008

התשובה הפשוטה תהיה לומר כי כשתחווי אורגזמה נרתיקית, את תרגישי את ההבדל. המקור שלה הוא שונה ולעיתים גם העוצמה. יש נשים החוות אותה כיותר חזקה ויש כיותר חלשה לעומת אורגזמה דגדגנית.
    התשובה היותר מבאסת תהיה לומר, מה זה משנה מאיפה האורגזמה מגיעה, כל עוד את נהנית מהתהליך והתוצר עצמו...
    השאלה היא האם את מרגישה שאת מגיעה לסיפוק באופן כללי ובאיזה אמצעים את מנסה להגיע אליהם? כלומר, האם את יודעת להביא את עצמך לידי אורגזמה בזכות אוננות, גירוי ידני של הדגדגן, שימוש בויברטור על הדגדגן או בתוך הנרתיק וכן הלאה...
    עצם עניין זה יכול לסייע לך להבחין ולבדוק מה עושה לך נעים, כייף ומענג ולפי זה להמשיך ולחקור.
    מרחב ההנאה הוא באמת אינסופי והתהליך של הגילוים בו הוא מרתק
    בהצלחה והנאה
    לי ראובני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו