הריון ללא חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ללא חדירה
    יסמין
    11/08/2008

אני וחבר שלי לא קיימנו יחסי מין מלאים,אני עדיין בתולה, וחשבנו על אפשרות של להכנס להריון כך- אם הוא גמר, ונוצר מגע עם היד שלו והזרע, ולאחר מכן הוא מחדיר את האצבע לאיבר המין שלי, יש סיכוי של להכנס להריון?בזמן האחרון יש לי בחילות אחרי שאני אוכלת, יש קשר לכך? תודה גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון ללא חדירה

הוספת תגובה

• סביר להניח שלא

לי ראובני
    11/08/2008

הסבירות להכנס להריון איננה כזו גבוהה, כלומר מדובר במסע לא פשוט שהזרע צריך לעשות בסביבה מימית שאינה מתיבשת ומוגנת.
    הסיבות לבחילות יכולות להיות שונות ומשונות החל ממחשבות פסיכוסומטיות אודות חשש מהריון וכלה בקיץ, התייבשות וכו.....
    אבל ליתר ביטחון, כדאי להתחיל לקחת גלולות ולא להיות לחוצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון ללא חדירה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/08/2008

הי גיל
    כפי שלי כתבה הסיכון להריון נמוך מאוד.אבל אם הוא החדיר לנרתיק אצבע עם נוזל זרע יכולה להיות כניסה להריון - היו מקרים- אבל הסבירות מאוד נמוכה.
    חכי עד המחזור הקרוב. אם הוא לא יגיע או שיהיה שונה מהרגיל - עשי בדיקה שתן להיריון - ניתן לקנות בכל בית מרקחת. ולהבא - נא להשתמש באמצעי מניעה !
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו