מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמות עלובותשרונה13/08/2008
אני בת 37, אם ל-3. בעבר, נהניתי מאוד מסקס וחוויתי אורגזמות "מכובדות" בקלות. בנוסף, מדי פעם הייתי חווה אורגזמות ספונטניות ורבות עוצמה (בזמן השינה). לצערי, מאז שההריון הראשון הגיע לשלבים מתקדמים ועד היום (כ-9 שנים!!), האורגזמות שלי הלכו ונחלשו. כלומר, כיום אני מגיעה לאורגזמה במהירות יחסית כמו בעבר, אבל האורגזמות הלכו ונחלשו וכעת הן כל כך חלשות, עד שלעיתים אני תוהה אם "היה או לא היה"... האורגזמות הספונטניות נעלמו. גם החשק, מן הסתם, התפוגג לו - הרי, בשביל מה לי להתאמץ?... המצב זהה הן באוננות והן ביחסי מין. התרופפות של רצפת האגן נשללה ע"י הגניקולוג. אני בטוחה שלא מדובר בעניין נפשי. בוודאות. אם כבר, להיפך: הלקות המתסכלת הזאת פוגעת במצבי הנפשי. לא משתמשת בהורמונים משום סוג אבל בעלת עודף משקל של כ-30 ק"ג. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה המשונה הזאת (שלא שמעתי עליה אף פעם, עד שלביש מזלי נתקלתי בה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי הגוף
לי ראובני13/08/2008הרבה פעמים שינויים בצורת החיים, הרגלי החיים, גיל וכושר משפעים על היכולת שלנו להנות ממין.
לא ציינת האם את בזוגיות ומקווה להשיג אורגזמות והנאה לבדך או אם בין זוגך ומה מצב היחסים ביניכם אבל גם לנושאים אלו משקל משמעותי באופן שבו את נהנית.
אני מציעה לך לנסות ראשית לחזור לכושר, לאמן את הגוף ולהנות ממנו למרות המשקל שציינת. אהבת הגוף וחיבור אליו משמעותיים בשביל הנאה מינית.
שנית, הרחבת מנעד התנוחות והדרכים להגיע לאורגזמה תוך הבנה שמה שהיה מתאים פעם לא בהכרח מתאים היום ולהפך.
ובכל האמור בזוגיות, אם יש צורך בהתבוננות זוגית אודות היחסים, שחיקה וכו' מומלץ כמובן טיפול זוגי סקסולוגי שיכול לשדרג ולהעשיר את חיי המין שלכם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרונה13/08/2008זוגיות מצוינת. מעולם לא היתה בעיה להגיע לאורגזמה עם בן הזוג / לבד (אוננות). כפי שציינתי, אורגזמות יש. מגיעה בקלות (הן ביחסים והן באוננות) - אבל האורגזמות עמומות, חלשות, קהות וקצרצרות :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין של עוצמת שריר
לי ראובני13/08/2008היכולת שלנו להגיע לאורגזמה הרבה פעמים באמת תלויה במידת האימון של שריר רצפת האגן. יתכן שחיזוק השריר הזה באמצעת פילטיס או יוגה יעזרו לך. אני לא יודעת האם הגניקולוגית יכלה לראות את עוצמת הכוח של השריר אבל פיסיותרפיסטית של שיקום רצפת אגן יש לה מכשיר שנקרא ביופידבק האומר לך בדיוק כמה חזק שריר זה. שווה לבקש הפנייה מרופאת משפחה ולנסות טיפול דרך קופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה בעוצמת האורגזמות
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2008אני הייתי מיחסת את הירידה בעוצמת האורגזמת בירידה בחשק המיני או ירידה בריכוז המיני. את בהחלט יודעת להצביע על הירידה בעוצמות האורגזמה שקרו מאז סוף ההריון הראשון.
לא כתבת איך היו הלידות ומה היו משקלי הלידה, אך שני הנתונים האלה יכולים להיות משמעותיים מבחינת פגיעה עצבית מקומית בנרתיק.
הייתי הולכת לטיפול מיני ובודקת את ענין החשק, הריכוז, הפרטיות, העייפות והשחיקה, השגרה היומיומית עד כמה הם משפיעים על החשק והרצון לקיים יחסי מין.
במקביל כדי לשלול בעיה רפואית הייתי עושה הערכה הורמונלית בבדיקות דם, פונה כפי שלי אמרה לפיזיותרפיסטית של רצפת אגן. אם שתי הבדיקות הלו תקינות נוסעת לבי"ח רמבם בחיפה, יש שם מרפאה נוירואורולוגית שמנהל אותה פרופ ורדי יורם.יש להם מכשיר הבודק את הפעילות העצבית בנרתיק ובדגדגן.
בהצלחה
ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו שאת אומרת....
שרונה14/08/2008דבר נוסף שקרה במקביל לאותו ההיריון והעלייה במשקל הוא פרסטזיה של הירך השמאלית שלי (אזור קדמי-צדדי) כשאני שוכבת או נשענת לאחור. בנוסף לכך, אני מתקשה יותר לשלוט על יציאת גזים או צואה אם היא נוזלית (סליחה על התיאור הגראפי). הייתכן שכל הללו קשורים? ואם כן, האם הדבר יכול להיות פתיר? אני מתחילה לדאוג שאני סובלת מנזק נוירולוגי בלתי הפיך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמה
ליאורה אברמוב15/08/2008נראה לי שדוקא התיאורים על חולשת סוגרים מצביעים יותר על חולשת שרירי רצפת אגן. הפרסטזיות שיש לך יכולים מאידך להצביע על נזק עצבי כלשהו. למרות שנזק עצבי הוא נדיר ביותר אחרי לידות לא טראומתיות, הוא יכול להיות קיים גם אז הטיפול יהיה פיזיותרפיה של רצפת אגן וטיפול מיני נפשי. אלו הכלים היחידים שיש לנו בטיפול במקרים אלו. בברכה ליאורה אברמוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)