תסכול מקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול מקיום יחסי מין
    דנה
    19/08/2008

אני בת 36, לאחר 2 לידות. לא הצלחתי מעולם לחוות אורגזמה נרתיקית. בן זוגי מאוד משתדל ואנחנו פתוחים וגלויים ומנסים חידושים. אך אורגזמה היא תוצר של שילוב גירוי שלי את הדגדגן במקביל לחדירה וכו'. לצערי נכנסתי למחשבות שליליות ומתסכלות ואני מתחילה לחוש מאוימת ממנו ומקיום יחסי המין. אנחנו תולים תקוות במציאת נקודת ג'י שלי ובנתיים אני הולכת ומאבדת חשק ... מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול מקיום יחסי מין

הוספת תגובה

• נקודת הג'י נימצאת 4-5 סמ מפתח

d
    19/08/2008

הנרתיק מה יש לחפש? תחפשי מאמרים על נקודת הג'י באינטרנט יש הרבה חומר על זה. חשוב שתיזכרי שסקס אמור לגרום לך הנאה וזה מה שחשוב לא משנה איך או למה את צריכה להינות זה לא אמור להוות מטרד בישבילך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסכול

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/08/2008

חבל שאת ובן זוגן מאבדים את ההנאה מהמין בגלל הנעלות על אורגזמה נרתיקית.
    הנשים - למעשה 70% מהנשים זקוקות לדגדגן על מנת להגיע לאורגזמה ורק המיעוט יכולות להגיע לאורגזמה נרתיקית ללא עזרת הדגדגן
    רכוז העצבים בדגדגן הוא עצום - מדברים על 8000 קצות עצבים רק בראש הדגדגן! לעומת זאת בנרתיק העצבים מפוזרים על שטח פנים רחב יותר
    יש טכניקות ללימוד שיטות בהם ניתן להתרכז יותר בתחושות באיזור הנרתיק, עבודה יותר על שרירי הנרתיק,שלוב של גירוי הדגדגן יחד עם חדירה.את יכולה לפנות לטיפול מיני אם הבעיה כל כך מתסכלת. אבל העצה שלי לך ולבן זוגך - אתם צריכים להיות מאושרים שאתם פחוחים מינית, שאת מגיעה לאורגזמה ולא משנה איך, שאתם נהנים מיחסי המין, זה לא מובן מאליו. חבל על תסכולים מיותרים שרק מקלקלים את הטוב שיש ביניכם!!!
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהוב את מה שיש

לי ראובני
    19/08/2008

אני לא מסכימה לחלוטין עם הכותרת שכתבתי להודעה שלי, יחד עם זאת אני מרגישה שבמקרה שלך זה מאוד משמעותי. בן זוגך ואת נכנסתם לסוג של סחרור המונע מכם מלהנות ממה שיש לכם, תקשורת, פתיחות, אהבה, אינטימיות, אכפתיות ועוד ושמתם את כל יהבכם על קונספט מיני צר שמונע מכם מלהגשים מרחב ענק של הנאה.
    קיימים הרבה מאוד שיטות להנות ממין, חבל שתצמצמו את כל מה שיש לאלמנט אחד בלבד.
    מיניות אמורה להיות שפה של הנאה ולא שפה של הגשמה לכן נסי לנתב את האנרגיות והרצון שלך למקום שעושה לך טוב ונעים, עם או בלי חדירה ולהיות במקום שהוא מתגרה ומגורה, נהנה ולא מתוסכל.
    ובלי שום קשר, אם חשוב לך בכל זאת להרחיב את המנעד ולא להנות רק ממה שיש, ממליצה לקנות את הספר "סקס עכשיו" או לעצמך מיניות האישה וללמוד עוד.
    בהצלחה והנאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו