אי תחושה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי תחושה לאחר לידה
    דקלה
    21/08/2008

שלום אני 4 חודשים לאחר לידה אני ובעלי מקיימים יחסי מין אך לאחר הלידה אני לא כל-כך מרגישה את איבר המין שלו בזמן החדירה יש לי תחושה שהנרתיק התרחב בצורה דרסטית מה שמאוד מפריע לי כי אין לי תחושה ביחסי המין ואני לא נהנית מהחדירה כי זה לא עושה לי כלום מה אפשר לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי תחושה לאחר לידה

הוספת תגובה

• שריר רצפת האגן והנרתיק

לי ראובני
    21/08/2008

אחרי הריון ולידה הן שריר רצפת האגן והן פתח הנרתיק מאבדים מיכולת הכיווץ והחיכוך שלהם בזמן יחסים. הדרך הכי טובה לשקם אותם היא באמצעות התעמלות, כלומר או פילטיס, יוגה, סטודיו C או באמצעות כדורים סיניים שניתן לרכוש בחנויות לאביזרי מין המאמנים את שריר רצפת האגן לכיווץ וחיזוק השריר.
    פעילות זו מכונה תרגילי קיגל, ניתן למצוא על כך גם חומר באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירי רצפת אגן

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/08/2008

הי דקלה
    אני הייתי מציעה לך בנוסף לכל מה שכתבה לי לפנות במסגרת הקופה שלך לפיזיותרפיה של שרירי רצפת האגן. מספיק מספר מצומצם של פגישות כדי שהפיזיותרפיסטיות יראו לך בעבזרת מכשיר ביופידבק בדיוק איך וכמה להפעיל את שרירי רצפת האגן.
    מומלץ לכל אישה אחרי לידה!
    ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו