בעיות ביחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביחסי מין
    נעמה
    28/08/2008

יש לי בעיה, שמאוד מביכה אותי. ולכן אני לא פונה לגניקולוג/ית בקופ"ח או בפרטי. אני בת 29 ,בחורה מלאה,לפני שנה התחתנתי בתולה,מאז אנו מנסים לקיים יחסי מין,אך בעלי לא מצליח לחדור לנרתיק שלי (צר),הגענו למצב שהרמנו ידיים. אני לא יודעת מה לעשות??אני כל כך רוצה ילדים. אני מתביישת לפנות למישהו בתחום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביחסי מין

הוספת תגובה

• בעיות בקיום יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/08/2008

הי נעמה
    בדיקה גינקולוגית רק בהסתכלות תוכל לפתור לנו בעיה - אם יש אי תקינות של קרום הבתולים או רגישות יתר בפתח - רופא נשים יוכל לאתר את הבעיה מיד והטיפול הוא פתיחה חירורגית פשוטה
    של הקרום.או טיפול מקומי ברגישות העורית.
    מאידך אם בהסתכלות הקרום תקין ואין בעיה רפואית אלא את מתכווצת ובחרדה מהחדירה אזי אין ברירה ואת צריכה להתחיל טיפול מיני.
    חשוב להתגבר על הבושה ולהתחיל לטפל- אחרת הזמן יעבור ללא פתרון ואז הבושה לפנות לטיפול תהיה אפילו יותר גדולה.
    נסי לברר דרך רופא משפחה עם איזה מרפאה סקסולוגית הקופח שלך עובדת.
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה גם לי זה קרה זה קורה להרבה

אחת
    04/10/2008

בנות במיוחד כאלו שבאו מבית דתי ואסרו עליהן לשכב לפני הנשואים הרבה פחד וכל זה. גם לי קרה בדיוק ככה שלא הצלחנו לשכב בעלי לא הצליח להחדיר ואני התכווצתי ופחדתי. אסור לך להתבייש זה תהליך ממש פשוט אני זוכרת שהרופא בדק אם אני בתולה זה דבר ראשון והחדיר אצבע סליחה שאני מתארת לך את זה ככה החדיר אצבע ואני צרחתיייייייייייי מזה צרחותתתתתת כלכך פחדתי ואמר שיש בתולים אחרי זה הסקסולוג נתן לנו תרגילים קודם כל לא לשכב קודם כל להחדיר אצבע יחד עם הבן זוג שלך ככה כמה ימים כל פעם קצת להחדיר אצבע ולסובב. נותנת לך רעיונות שאולי תנסו לבד אבל אם לא ילך לכי לכי לרופא זה יעזור לך באמת ואין בושה בכך. זה הוא נתן לנו לעשות עד שהגענו אליו לפגישה נוספת אחרי שבועיים אמר לנו שני אצבעות שהבעל יחדיר לאט ובעדינות עם משחה שישים על האצבעות ואז הוא מכניס טיפה מוציא ושוב מכניס טיפה יותר ושוב ושוב ככה זה יחדור בקלות יותר במין משחק כזה ברוגע ואז גם לסובב ושאת אומרת כואב הוא מפסיק אבל זה לא אמור לכאוב אחרי שבועיים חזרנו שוב ואז הוא אמר לנו לנסות לשכב שאני מעל בעלי שבעלי על הגב ואני מעליו זאת תנוחה יותר קלה לחדירה ניסינו את זה ואז אמרתי לו תגיד זה לשכב? כיאלו לא ידעתי שזה עד כדי כך פשוט ככה ניסינו עוד שבועיים נסיונות וזה הצליח אבל שאני על הגב ובעלי מעלי לא הצלחנו אז הרופא אמר שאני אהיה מעליו ולאט לאט נתגלגל ככה אחד על השניה עד למצב שהוא מעלי. עד לשלב הזה הגענו והפסקנו כי זה הצליח. נשמה אל תתביישי. חשוב רוגע רוגע רוגע לפני כמובן משחקים ואני ממליצה היום בעידן המסגים והעיסויים שיעשה לך עיסוי הבעל שלך קודם כל על כל הגוף כי עיסוי זה ממש מרגיע לאט לאט ככה על כל הגוף זה בעיני אותי לפחות מחמם ואז לנסות עם להחדיר את האצבע עם השמן של העיסוי. לכי קני לך שמן עיסוי טוב ותתחילו לנסות. מבטיחה לך שאת הדברים האלו יגיד לך הרופא. צריך זמן כל פעולה לעשות כמה וכמה פעמים ואז לעבור להבאה ואם זה לא יעזור לכי לרופא זה לא בושה באמת יש המון אנשים שיש להם את זה. יש שם אפילו לתופעה הזאת. בהצלחההההההההההה ויהיו לך ילדים אמןןןןןןןןןןןןןןןןן חיבוקקקקקקקקק אני כלכך מבינה אותך נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבין מה הבעיה שלכם

(~_~)
    04/10/2008

שאת תישארי מעליו?? זה גם יותר טוב והגבר לא צריך להיות בשליטה תפסיקו לראות את זה כברירת מחדל זה לא טוב.תחשבי על מה שאמרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו