נועצת בי מבטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נועצת בי מבטים
    357M
    29/08/2008

אני בן 15 ושכנה שלי בת 10 בערך מסתכלת עליי כל הזמן אני יוצא אני רואה אותה נועצת בי מבטים כאלה ופעם אחת היא באה אלינו הביתה לבקש עיתון בישביל אמא שלה וגם אז היא נעצה בי מבטים כאלה וממש בהתה בי,למה היא מסתכלת עליי ככה כל הזמן??ו אנשים היסתכלו עליי בעבר אבל לא בהו בי ככה והיא לא סתם היסתכלה עליי היה לה חיוך כזה בחלק מהפעמים.הייתי רוצה חוות דעת על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נועצת בי מבטים

הוספת תגובה

• קשה לדעת

לי ראובני
    30/08/2008

אין לי שום יכולת לדעת מה הכוונה של המבטים הללו, ואם היא מבינה שהיא עשויה להתפרש בתור ילדה פתיינית אבל בכל מקרה, בין אם היא מודעת לכך או לא כל ניסיון לממש את המבטים הללו למשהו יותר ממה שהם יגמר בכי רע!
    ילדה ואני מדגישה ילדה בת עשר עדיין איננה בשלה לקשר רומנטי או מיני בוודאי שלא עם מישהו בן 15.
    הרבה פעמים ילדים נחשפים לפורנו או למעשים מיניים שלא מבחירה ומנסים לאמץ את השפה והקודים שהופעלו עליהם בכוח ובכפייה.
    חשוב לי להדגיש, אין בכך שום דבר בריא או רצוי ולמרות שאתה בגיל המבשיל מבחינת העוררות המינית שלך, אל תפנה אליה את המשאבים והמחשבות המיניות שלך מאחר וזה לא יעלה יפה ויגרום נזק לשניכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו