סליחה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה?
    קארינה
    30/08/2008

זכותי לדעת עם יש לי קרום או לא ולמה אני מתעסקת עם זה כל הזמן ושואלת? כי אני רוצה לדע זה לא שאני מכתוונת לחקור בכוונה פשוט אצלנו בעדה חשוב שיהיה קרום סבבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סליחה?

הוספת תגובה

• בדיקה פשוטה

לי ראובני
    02/09/2008

ולא פולשנית יכולה לפתור את השאלה שלך בצורה פשוטה.
    אין יכולת לאבחן את מצבך דרך האינטנרט. את חייבת ללכת לרופא לשם כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היתה בעיה שהיה צריך לבדוק בה אם

אחת
    04/10/2008

יש קרום בתולים. לא הצלחתי לשכב עם בעלי אחרי הנשואים ובדקו וגילו שיש קרום ויש בתולים. בדיקה פשוטה אצל רופא נשים. תפני לרופא הנשים שלך ותבדקי. חוץ מיזה אם לא שכבת עם גבר ואין קרום בתולים זה אומר שאת לא בתולה? אותו בחור שיהיה איתך לא יאמין לך שלא שכבת? תדעי גם שאני כל הזמן היתי בטוחה שכשאקיים יחסים בפעם הראשונה יצא לי דם ולא יצא אבל בעלי האמין לי בלב שלם שאין דם וזהו. ועצה לי אליך אם חלילה זה קורה לך ולא יהיה דם על הסדין אם את צריכה להראות את זה או משהו בעדה שלך לא בעיה לשים דם של משהו אחר כאילו דם של חתך אחר מהגוף כדי שלא יציקו לך למה אין דם. אם הבן זוג שלך יסכים לזה כמובן. מאחלת לך שיש לך גם קרום גם בתולים גם דם והכל יהיה תקין ובסדר. שאלה לי אליך למה הצעירות של היום כל דבר שהן אומרות בסוף הן אומרות סבבה? חחחח בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקארינה

שטונק
    06/10/2008

קארינה הכוס הבתול שלך כבר יוצא מכל החורים מתחיל לשעמם כבר שאלת מיליון פעם רד מהפורום ואל תזיין את השכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו