שאלה דחופה. תודה .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה. תודה .
    יוני
    03/09/2008

שלום. אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין. בעקבות שיפשוף די אגרסיבי של כל איזור הפות אך במיוחד השפתיים הם התנפחו מאוד וקיבלנו מרקם צמיגי. למעשה הן נראות כמו שני בלונים והן חורגןת מאיזור השפתיים החיצוניות ומשתלשלות מלמטה, הן נפוחות כדי כך שאני מרגישה שאני לוחצת אותן בין הירכים כאשר אני יושבת או עומדת. הן לא רגישות במיוחד מבחינת כאב, להפך יותר כהות למגע. האם אני יכולה לקוות שהן תתצתמצנה חזרה לגודל נורמלי? מה מומלץ לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה. תודה .

הוספת תגובה

• נפיחות אחרי קיום יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/09/2008

נפיחות בשפתיים אחרי קיום יחסי מין תעבור אחרי יומיים שלשה.
    את יכולה לעשות קומפרסים קרים עם מי קרח או מגנזיום סולפוריקום - אפשר לקנות בבית מרקחת עם מרשם רופא, דבר שיקטין את הבצקות התת עוריות שנוצרו
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

בר
    12/04/2009

אני גם סובלת מבעיה זו רק בשפה הימנית, היא מתנפחת מאוד ואכן יורדת הנפיחות לאחר יומיים שלושה . הבנתי איך לטפל בזה, השאלה אם זה שגרתי? לא צריך לבדוק את זה? אולי זה אלרגיה כלשהי או משהו בסגנון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/04/2009

הרעיון שכשמתנפח צריך להבדק על ידי רופא נשים כדי לראות מה זה - כי זה בעיה שכבר הפכה להיות כרונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו