אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    רוני
    09/09/2008

שלום אני בת 28 נשואה כבר שנה וחצי ולא מצליחה להגיע ואורגזמה, לא לבד ולא עם בן זוגי. יותר קל לי לנסות איתו דברים חדשים מאשר לנסות לאונן לבד. אך הבנתי שאם אני לא אתנסה לבד יהיה לי קשה להגיע גם איתו לאורגזמה. אני לא רוצה להשתמש באביזרים למיניהם וכשאני מנסה לאונן זה לא ממש מצליח ואחרי 20-30 דקות זה נהיה משעמם או לחילופין עם בן הזוג-נהיה כואב. יש המלצות מעשיות? תודה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/09/2008

הי רוני
    נכון שכשמנסים לאונן והראש שלנו לא שם, זה ממש משעמם ולא עושה כלום. כדי להגיע לתחושות מיניות צריכים לפנטז להתרכז ולחוש את המגע....
    הפעם הראשונה עד שמגיעים לאורגזמה יכולה להיות מאוד ממושכת ובאמת קשה לשמור על ריכוז לאורך זמן. אבל זהו מחסום שצריך לעבור אותו - אח"כ זה נעשה יותר קל.
    אם את מרגישה שמיצית את היכולות שלך לנסות להגיע לבד פני לטיפול מיני שיתנו לך כלים איך להגיע לריכוז מיני יותר גבוה.
    את יכולה לפנות דרך קופ"ח שלך
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו