ירידת חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידת חשק מיני
    גלית
    18/09/2008

אני בהריון וממש ממש לא חפצה ביחסי מין. איך שומרים על המיניות לפני שתעלם לי הזוגיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידת חשק מיני

הוספת תגובה

• הבדל גדול

לי ראובני
    18/09/2008

שלומות גלית
    יש הבדל די גדול בין לא חפצה ביחסי מין לבין ירידה בחשק המיני.
    בכל האמורה לירידה בחשק ניתן לנסות ולייחס את זה לשינויים הורמונליים הנובעים מההריון, רגישות, בחילות, דימוי פיזי שונה וכן הלאה, לעומת לא מעונינת כי את עייפה, כועסת על בעלך, לא בעניין המיניות לאור האמהות המתגבשת וכו.
    אני לא יודעת האם הצלחתי להיות מספיק בהירה וברורה אבל חשוב להדגיש את הגורם החיצוני לעומת הפנימי ומידת המודעות שלך.
    האם את נשואה זמן רב? עובדת במשרה מלאה ? האם מדובר בהריון ראשון? מה עמדתו של בן זוגך?
    איך את מרגישה ביחס להריון בכללי?

אני מציעה לך לפנות למפגש ייעוץ אחד או שניים לנסות ולענות ביחד עם המטפל הקרוב לאזור מגורייך על שאלות אלו ועוד לפתרון העניין.
    בהצלחה ומזל טוב
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידת חשק מיני בהריון

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2008

רוב הנשים בהריון מתלוננות על ירידה בחשק המיני. יש המחלקים את הירידה לשלושת הטרימסטרים כשבראשון ובשלישי יש ירידה נכרת בחשק, עקב עייפות, חששות מהפלה ומהלידה, תחושות פיזיות לא נעימות, ואילו בשלישי יכולה להיות עליה - אך לא חייבת.
    בברכה ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתכן

גלית
    21/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו