אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    נועה..
    23/09/2008

הי, אני בת 20, מקיימת יחסי מין כבר שנתיים ועדיין לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, לא מחדירה ולא מאוננות.יש פעמים שאני מרגישה שאני קרובה אבל זה פשוט לא קורה? אני לא יודעת מה לעשות?בזמן האחרון בגלל שזה מטריד אותי אני לא מצליחה להתרכז בזמן קיום יחסי המין ואני יודעת שזה גם מפריע להגיע לאורגזמה.... אני כבר עובדת עצות וחייבת עזרה. אשמח אם תוכלי לעזור לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/09/2008

נראה לי שנכנסת לדפוס שבו את כל כך מחכה ומתוסכלת מאי הגעה של האורגזמה שאת בכלל לא שם!!!
    ממליצה לך לקרוא את הספר של לוני ברבך - לעצמך מיניות האישה. אפשר למצוא בצומת ספרים
    בספר יש הדרכה איך להגיע לאורגזמה. במדה ולא יעזור - פני לטיפול מיני לקבלת עזרה.
    בינתיים נסי להתרכז במגע בתחושות ובהנאה. ותרי על האורגזמה ותהני ממה שיש. יכול להיות שדווקא אז האורגזמה תבוא מעצמה.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויי אני בת 37 והבחורה כתבה בעיה ממש

אחת
    04/10/2008

כאילו מתוך גרוני. תודה לנועה שכתבת את הבעיה הזאת ותודה על היעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על מין אורלי שמעת???

בר
    08/10/2008

יקירתי נסי מין אורלי. אם יהיה לך בן זוג המכיר את נקודות הגירוי בנרתיק האישה ,במין אורלי ,אין מצב שלא תגיעי לאורגזמה. אני אישית התנסתי עם נשים שסבלו מאותה בעיה ,ולא נותרה אפילו אחת שלא הגיעה לאורגזמה(סליחה על חוסר הענווה אבל זה אמיתי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו