בעיייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיייה
    אלייה
    23/09/2008

קוראים לי אלייה הדס , ואני בת 13 . יש לי מחזור , הוא סדיר בערך . עיקוב או הקדמה של שבוע בדרך כלל אז ככה , מחר יש לי טיול אנחנו יוצאים בשבע וחצי בבוקר וחוזרים למחרת באחת .. אז : המחזור התחיל לי לפני יומיים ביום הראשון - לא הייתה לי בכלל זרימה וכל היום היה כתם קטן על התחבושת ובבוקר קמתי נקייה ביום השני : היה קצת דם ממש קצת ,, ובבוקר קמתי נקייהה ורק כשקמתי התחילה טיפה זרימה , והיום לאורך הבית ספר הייתה לי זרימה בינינוית האם זה אומר שמחר הטיול ואני אוכל ללכת ??!! למרות שאמורה להיות לי זרימה חזקה ואני לא רגילה כ"כ לטמפונים שמתי קצת פעם אבל אני יכולה לשים בטיול ? וזה יפריע שהולכים בחום ? אני חייבת תשוובה !!!בבקשה תענו לייי אהה ומותר להיכנס למים עם פדים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיייה

הוספת תגובה

• מחזור

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/09/2008

הי אליה
    חבל שתוותרי על הטיול.
    קבלת מחזור זו לא סיבה לוותר על עשית דברים מהנים!
    התאמני היום להחדיר טמפונים כך שאם תקבלי מחר מחזור חזק תוכלי להסתדר בנוחיות עם הטמפונים ואפילו להכנס למים. אי אפשר להכנס למים עם פדים שכן הדם יזל החוצה וזה לא כל כך נעים!
    בהצלחה
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו