שפיכה נשית מטורפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה נשית מטורפת
    ריווי
    25/09/2008

שלום לכולם, בכל פעם שאני מקיימת סקס עם בן זוגי אני מגיעה לאורגזמות שמלווות בשפיחת נוזלים ויש לציין שזו תחושה מדהימה ועילאית, אני מודעת לידיעה שרק מעטות מצליחות להגיעה לאורגזמה כזו, מה שמאוד משמח אותי לדעת שבורכתי בזה, אבל רציתי לדעת האם הגיוני שבסקס מתמשך אני מגיעה לכמויות אדירות של שפיכת נוזלים ברמה של שלוליות, הרטבות מטורפות וככל שממשיכים זה נמשך עוד ועוד, האם התופעה הזו מוכרת והאם אין סכנה של איבוד נוזלים :-) איני מתלוננת לרגע אבל מאוד סקרנית לדעת האם זה הגיוני או בסדר, יש לציין שאני נשואה ואחרי שתי לידות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית מטורפת

הוספת תגובה

• שפיכה נשית

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/09/2008

התופעה שתארת איננה שכיחה אבל מתוארת וקיימת. לא תתיבשי מאבדן נוזלים, זה בטוח....
    האבחנה המבדלת היחידה זה של בריחת שתן בזמן אורגזמה, - ניתן להריח את השלולית ולראות האם יש ריח של שתן. במידה ולא - תמשיכי להנות ולכייף
    ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה

לוקולוס
    29/09/2008

זה כיף גם לפרטנר שמשתתף באקט המיני ונותן גם לו הרגשת סיפוק מדהימה. יש לי רושם שהיועצת אינה מודעתבאיזה כמויות שפיכה מדובר. כמות מוערכת של שני כוסות. מומלץ לשים גומי תחת הסדין (חבל על המזרון)ולשתות הרבה הרבה מים התופעה תקופתית ותלויה בליבידו הנשי יש תקופות שיש ויש תקופות שאין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו