מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיניותיעל04/10/2008
אני בת 45, נשואה עם 3 ילדים מתבגרים שניים בצבא, נשואה מזה 25 שנה, כל השנים מאז שנשאתי אני יוזמת את יחסי המין ביני לבין בעלי, הוא לא מוכן לדבר על יחסי מין ולעיתים נענה לי אבל הרבה פעמים לא. הוא משתמש בהמנעות ממין כאשר הוא כועס עלי . לטענתו הוא אוהב אותי ונמשך אילי, הוא מחבק ומנשק אותי אבל יחסי מין נראה כאילו הם העניין שלי בלבד. מה עושים איך גורמים לו להיות היוזם זה שרוצה גם כן יחסים אנטימיים? כאשר אנחנו מקיים יחסי מין זה בדרך כלל נעים בדרך כלל אני לא מגיעה לאורגזמה אבל זה לא מפריע לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
"כחול" כרמיאל05/10/2008וואו, לרוב זה הפוך. לדעתי את חייבת להבהיר לו שמין זה חשוב לך ובזוגיות בכלל. הנאה זה נחמד, אורגזמה יותר. לא כדאי לותר על אחד הדברים הכיפיים שניתנים למיומוש פשוט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי
לי ראובני05/10/2008מיניות כמו תיאבון לאוכל לעולם לא יוכל להתקיים באופן זהה אצל שני בני הזוג אולם נדמה כי במקרה של הזוגיות שלך, כי המיניות מעבר לפערים בתשוקה, הופכת לזירת מאבקי כוחות שאיננה נעימה ואיינה תורמת לזוגיות בכללותה. נראה לי כי טיפול מיני יוכל להקל מעט את הלחץ סביב עניין זה, להטעין אותו מחדש בכוונות של אינטימיות וקרבה ובעיקר למנוע ממנו להפוך לדרך ענישה במקרה שאין התאמה ברצונות, בצרכים או בכוונות. אני מאחלת לך שתוכלו לפתור את הענין בעצמכם, אולם יש לזכור כי התערבות של איש מקצוע חיצוני אשר מלמד גם כלים חדשים בתקשורת וגם מנקה מעט מהמתחים הקיימים ביניכם יכול לסייע במקומות שאת מרגישה בהם תקיעות וקושי מול בן זוגך לבדך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול זוגי
עוז4605/10/2008רצוי, וחבל לגרור לשנים נוספות ומבוזבזות של זוגיות צולעת אנחנו בחרנו בהדרכה טנטרית ולא מצתערים בהצלחה ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה חשוב לך ,תבדקי הסיבה לעומק-
בר08/10/2008הסיבות לאי הענות הזכר למין ,יכולות להיות מגוונות,החל מאי משיכה על ידי זוגתו(מבנה גוף או כיעור (מבחינתו),או שמא לבעלך יש פעילות מינית מחוץ למסגרת הנישואין שמספקת אותו. אין מצב שגבר לא ירצה מין -זאת עובדה.עכשיו נישאלת האלה מה הגורם לחוסר הרצון. יש מצבים בהם את צריכה לחפש את העינין שלך בסקס מחוץ למסגרת המשפחתית ואז אולי גם תגעי לאורגזמה.העובדה שאת לא מגיעה עם בעלך לאורגזמה היא איננה סוף פסוק מבחינתך,יתכן והוא לא יודע כיצד לגרות אותך מספיק וכינראה שבמהלך השנים לא הקדשת לכך זמן למחשבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעע
שטונק10/10/2008עע עעע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)