מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים רבים לפני ובזמן הווסתרוזית09/10/2008
שלום רב : אני בת 40 שנה רווקה ובתולה ( אף פעם לא היתי עם גבר ולא קיימת יחסי מין ). הבעיה שלי היא הכאבים העזים לפני ואחרי הווסת אשר מתחילים הכאבים אצלי מעשר ימים לפני קבלת הווסת ולפעמים יותר וזה מאוד מפריע לי ומשבש לי את החיים (עצבנות יתר ------ . ולפעמים אני מקבלת ווםת פעמים בחודש (בתחילתו ובסיומו). אני מבקשת עזרתך בפיתרון הבעיה שלי אם זה אפשרי . תכווני אותי במה לעשות . תודה מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך רוזית
לי ראובני09/10/2008כאבים לפני מחזור ובמהלכו הם מאוד טבעיים.
ניתן להקל עליהם באמצעים שונים החל מתרופות לשיכוך כאבים וכאלה במסג' בגב התחתון, אמבטיות חמות, אוננות ואורגזמה וכן הלאה.
לא ציינת איזה סוג כאבים יש לך, האם מדובר בכאבי גב, כאבי בטן, כאבי ראש וכן הלאה.
כמו כן, מאחר ואת בתולה לא ציינת האם את מגיעה לבדיקות של גניקולוג.
יתכן שיש צורך לעשות אולטראסאונד לבדוק שאין הדבקויות באזור הרחם/ חצוצרות ולבחון מדוע הכאבים ממושכים כל כך.
עוד עניין שאני מרגישה צורך להגיב עליו, ואני מקווה שאני לא מתפרצת לדלת סגורה.....
אני תוהה האם עצם היותך רווקה ובתולה זה מבחירה או לא.
האם את דתייה?
אני מציעה לך להכנס לאתר של ד"ר רונית אלוני, לבדוק את נושא הסרוגייט במידה וזה מתאים לך.
בהצלחה וגמר חתימה טובה,
לי ראובני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים סביב מחזור
ד``ר ליאורה אברמוב22/10/2008תופעת הכאבים והעצבנות לפני מחזור נקראים תסמונת קדם וסתית.
ניתן לטפל בזה באמצעות טיפולים הורמונליים כמו גלולות למשל, בעזרת תכשירים טבעיים שניתן למצוא בחנויות טבע או בבתי המרקחת, ובאמצעות רפואה משלימה כמו דיקור סיני או הומאופתיה.
תכשירים כגון אדקס, אדוויל או נקסין יכולים לשכך את הכאבים ואפשר לקחת אותם מרגע שהכאבים מתחילים.
חשוב לבצע הערכה גינקולוגית כדי לבדוק מה מצב הרחם והשחלות האם אין שרירנים ברחם או אנדומטריוזיס.
פני לרופא הנשים שלך כדי לפתור את הבעיה. זוהי בעיה פתירה שאין שום סיבה שתסבלי ממנה.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)