שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רחל
    12/10/2008

לפני כיומיים התחלתי להרגיש באיבר המין מאין צריבה - גירוד שכזו, לא חזקה במיוחד. הבנתי כבר לפי הסימן כי יש לי ככל הנראה פטריה. אין לי צריבה בעת מתן שתן וגירוד מועט ביותר, ממש קל. קניתי בבית מרקחת "אגיסטן נרות ואגינליות". ידעתי שעד שאקבע תור לרופא נשים יכולים לעבור כמה שבועות ואני לא אחכה עם זה הרבה זמן כדי שהרופא יאבחן איזה סוג פטריה יש לי ומהו הטיפול הנדרש. היום בלילה אני אמורה להשתמש בנר השני. לפני תקופה מסוימת היה לי את אותו המקרה וגם קניתי אגיסטן (אומנם משחה להחדרה) וזה עזר לי. האם פעלתי נכון? הא הנרות יעזרו לי גם אם לצורך העניין מדובר בסוג אחר של פטריה? האם משחה\נרות אלו (של אגיסטן) הנמכרות ללא מרשם רופא, יעילים באותה מידה לעומת משחות אחרות? אשמח לתשובה של אחד המומחים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט....

לי ראובני
    14/10/2008

יכולות להיות סיבות רבות לגירוי, אולם אם השתמשת בתכשיר וזה הקל את הצריבה והגירוד אשרייך.
    תנסי להבא גם לזהות מה הביא לכך.... האם שימוש בסבון מסוים, תנאים הגיינים (רחצה בים/ שהות בים), תחתונים מכותנה, החלפה של סבון כביסה, יחסי מין עם קונדום וכדומה

זיהוי של הרגישויות שלך תסייע לך למנוע את השנות הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריות

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/10/2008

האגיסטן הנמכר ללא מרשם רופא הינו תרופה יעילה מאוד נגד פטריות. תרופה זו לא תהיה יעילה נגד זהום חיידקי למשל.
    אם הגרד לא יעבור אחרי שאת מסיימת קורס של 3 ימים טיפול - כנראה שהסיבה לגרד היא אחרת ולא פטריה ופני בדחיפות לרופא נשים לבדיקה
    דר ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו