בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    טל
    12/10/2008

היי. אני יוצא עם משהי כחצי שנה , נראה לי שהיא סובלת ולא נהנת שאני מלטף לה את החזה , היא גם אומרת את זה אומנם לא בצורה גלויה אבל בהתנהגות שלה ע"י תפיסת הידיים שלי כאשר אני מתקרב לשם . היא מודה שיש לה רגישות גבוהה ומוגזמת (לדעתי כרונית) ומבקשת שאשלים עם כך. אותי החזה מאוד מגרה ולא מצליח להתגרות ממשהו אחר . מה דעתך לעזוב אותה , כי המצב לא ישתנה ? איך ניתן לגשר על בעייה כזו ואם בכלל ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• האם הרגישות מתעוררת תמיד?

לי ראובני
    14/10/2008

נראה שדווקא מוקד המשיכה שלך הוא מוקד הרגישות שלה.... האם זה מקרי?
    אני לא יודעת.
    אולי מתוך הלהיטות שלך ששכחת שיש עוד אזורים בגופה או שגרמת לתשוקתך כלפי החזה שלה להראות כמו משהו מסעיר ומאיים מדי שגורם לה להיות מודעת מדי לכך.

מציעה לך לנסות לזמן מה ללמוד להתגרות מאוד אזורים, להנות מהמגע עצמו, מלהעניק לאחר, מלהיות מודע לצרכים שלה, מלראות אותה מתגרה מתוך המגע שאתה מעניק לה, ולבדוק האם באמת באמת זה האזור היחיד שעונה על הצורך שלך.

יתכן שלאחר שהיא תראה שאתה לא "מזניח" עוד מקומות ואתה קשוב לצרכים שלה, אזי המרכזיות של החזה שלה והמודעות היתרה שלה כלפיו תרד ותתאפשר גישה כלפי בקלות רבה יותר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו