ציסטה שחלתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה שחלתית
    ללא שם
    14/10/2008

כשנולדתי הורידו לי שחלה אחת בגלל ציסטה שחלתית. בשבוע האחרון יש לי כאבים עזים בבטן התחתונה בצד שמאל. אלו כאבים נורא חזקים. אני מתעוררת מזה באמצע הלילה,וכואב לי כאשר אני הולכת\קמה מישבה לעמידה. האם יתכן שמדובר בעוד ציסטה? אם כן,אילו תופעות לוואי יש שאני יכולה לשים לב אלייהם? והאם כאשר יש ציסטה בשחלה מקבלים מחזור? בנוסף לחשש לציסטה,יש לי בעיות עיכול בגלל שימוש תכוף בלקס'[ה"א] בשנה האחרונה,אך הפסקתי בחודשים האחרונים. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה שחלתית

הוספת תגובה

• לפנות מיד לרופא

לי ראובני
    14/10/2008

לא ניתן לאבחן באמצעות התיאור שלך במה מדובר, אולם ברור לחלוטין שאם ההסטוריה הרפואית שלך מעידה על בעיה מסוימת, לא לוקחים סיכונים. יש לפנות מיד לרופא נשים שמכיר את ההסטוריה שלך לעשות אולטראסאונד של שחלות ולראות האם יש בהן בעיה בגודל או אחר ....
    לא ציינת גיל או האם את לוקחת אמצעי מניעה בכל מקרה, רופא שמכיר אותך יוכל לסייע ולהגדיר בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו