שאלה מופנת לרופא בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מופנת לרופא בבקשה
    ורד
    21/10/2008

שלום לך, יש לי בעיה נורא מעצבנת: אני רגישה לגלולות ויש לי כל מיני תופעות כגון: הרגשת נימול בידיים רגליים צוואר וכד' הרגשת נמלים כאלו. כאבי בטן ניסיתי כל מיני סוגים וכל גלולה יש לי תופעות, אני גם לא כלכך סומכת על קונדום ואני פוחדת , אני ממש בדילמה מה אפשר לעשות.? אשמח לתשובה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מופנת לרופא בבקשה

הוספת תגובה

• האם יש לך בעיות של לחץ דם או סכרת?

לי ראובני
    22/10/2008

זה נשמע כאילו מעבר לגלולות יש בעיות רפואיות אחרות.
    אני טרם שמעתי על תופעות לוואי מסוג זה אבל שווה ללכת לרופא משפחה, לעשות בדיקות כלליות ולפי התוצאות ללכת לרופא נשים להתאמת גלולות.
    יש כמובן עוד שיטות מניעה, טבעת סיליקון, התקן, זריקה וכו אולם זה מאוד תלוי בגילך, הסטטוס האישי וכוונות להביא לילדים בעתיד הקרוב- רחוק.
    אני מציעה להתחיל בבדיקות שגרתיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/10/2008

יש תכשירים הורמונליים הורמונלים נוספים שיכולים למנוע הריון כגון - גלולות על בסיס פרוגסטרון בלבד, מדבקות על העור או טבעת תוך נרתיקית. נסי אותן ותראי האם התגובות שלך יהיו אותו דבר. מינס היא גלולה המכילה מינימום של הורמונים ואם לא לקחת אותה - שווה לנסות.
    במידה ואכן שום טיפול הורמונלי לא יהיה מתאים לך האמצעי הבדוק ביותר יהיה התקן תוך רחמי. ניתן להחדיר אותו גם לנשים שלא ילדו אף פעם אם אין שום אמצעי מניעה מתאים אחר.
    אפשרות אחרת היא להשתמש בקונדום ובנוסף בטבליות או משחה תוך נרתיקית המכילים חומר קוטל זרע. אני מאמינה ששלוב של השנתיים יהיה מאוד יעיל.
    התיעצי עם רופא הנשים שלך.
    בברכה דר ליאורה אברמוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו