אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    שרית
    22/10/2008

אני נשואה כבר 9 שנים ומקיימת יחסים לפחות 12 שנים. אני בת 29 ומאד אוהבת מין. לאחרונה אני נהניתת מכניסה לאתרי פורנו וקריאת סיפורים פורנוגרפים.. ביחסים עם בעלי איני מגיעה לאורגזמה {מעולם} או שאיני יודעת מהי התחושה.. כשאני מאוננת יש רגע של תחושה של רעידות אבל אני לא מצליחה להמשיך ולגעת בעצמי ואז אני לא גומרת לגמריי.. כנ"ל קורה לעיתים רחוקות בשעת יחסים עם בעלי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/10/2008

לשרית שלום
    נשמע שאת מגיעה לגירוי מיני גבוה אך מתקשה להגיע לשלב האורגזמה. זהו תהליך נלמד שניתן לעבור אותו בעזרת טיפול מיני.
    ממליצה לקרוא את הספר של לוני ברבך - לעצמך מיניות האישה שנמצא בחנויות צומת ספרים.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דברים שרציתי לגעת

לי ראובני
    25/10/2008

מציעה לך לקרוא גם את הספר בכותרת של גילי פליסקין העוסק באוננות של נשים ומציע פרק של טכניקות אוננות.
    הרבה יותר קל להדריך את בן הזוג שלנו כיצד לענג אותנו לאחר שלמדנו לעשות זאת בעצמנו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספר טוב

דלהי
    26/10/2008

מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו