בעיה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה...
    טוללה
    01/11/2008

הבעיה היא שאני לא יודעת איך לעשות לעצמי נעים.. איך לגעת בעצמי שם למטה... זה אפילו מציק לי לפעמיים שאני נוגעת.. לעומת חבר שלי שהוא נוגע זה יכול להיות נעים.. אבל לא מספיק נעים.. ואני מתעצבנת עליו.. בגלל התסכול שלי.. אני רוצה לדעת איך אני יכולה לגרום לעצמי לעשות נעים.. טכניקות איך לאונן בעצמי אני יודעת שאני יותר נהנת אם יש מוסיקה ברקע.. זה יותר מרגיע אותי.. אבל עדין מאוד קשה לי... מה ההבדל בין סרט כחול לסרט אירוטי? והמליצו לי גם על ספר: "עינוגי אשה: איך תגיעי לאורגזמה בכל עת שתרצי" מאת רייצ'ל סוויפט שבספר זה מלמדים איך לאונן ידוע לכם? תודה רבבבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה...

הוספת תגובה

• ניסוי ותהייה

לי ראובני
    02/11/2008

אין דרך אחידה שבה כל הנשים בעולם נהנות ממגע אינטימי או זוגי.
    כעיקרון הספר שצוין וגם הספר לעצמך- מיניות האישה של לוני ברבך וגם הספר דברים שרציתי לגעת של גילי פליסקין מסייעים לנשים ללמוד איך להנות ובעיקר איך לא להרגיש אשמות או לא מיניות גם באקטים שהם לבדן.
    אני ממליצה לך לעשות חיפוש באינטרנט אודות הספרים הללו, חלקם קשים להשגה (אם הספר של גילי אין בעיה).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו