בעיה עקרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עקרונית
    שרון
    09/11/2008

אני באמת לא בטוחה אם זה המקום לשלאול, אבל יש לי חברה שמספרת לי הרים וגבעות על צעצועי מין ואותי זה די מסקרן ומגעיל ביחד. אני בעד מיניות שבאה מבפנים, טבעית, נקיה שמחוברת לרגש ולנפש עם עוד בן אדם. האם זה סותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עקרונית

הוספת תגובה

• צעצועי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2008

לא כל אחד חייב להתחבר לצעצועי מין.
    אם הנושא מסקרן אותך הכנסי לחנות סקס - תראי מה המבחר - אולי יהיו שם דברים שכן ידברו אל ליבך - כמו שמנים עם טעמים למשל, שמנים מחממים שהם מאוד נעימים למסג של שני בני הזוג.
    וגם אם לא - העיקר שאת נהנית ממין ומהמגע ויכולה להיות פתוחה ומשוחררת עם בן זוגך - זה מבחינתי הרבה יותר חשוב מכל אביזרי עזר למיניהם.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמדות, חינוך, תפיסות.....

לי ראובני
    11/11/2008

מיניות האדם היא מופלאה מפני שהיא מגוונת ומאפשרת לכל אחד מאיתנו למצוא את דרכי הביטוי המתאימים לו.
    חברה שלך מצאה ביטוי ויכולת להגיע להנאה ולסיפוק מצעצועים.
    זוהי בחירה אישית שלה, היא שלמה עמה והיא מוצאת בכך הנאה וסיפוק.
    מעולה.....
    אם לך זה לא מתאים, אף אחד לא אמר שחייבים.
    אם בא לנסות, אם זה מסקרן אותך, את יכולה להתחיל בקטן. לא חייבים ישר לקנות את הויברטור הכי גדול והכי מאיים.
    היתרון של אביזרים הוא בכך שהם מגוונים את החוויה המינית, יכולים להעשיר אותה ולחדש אולם הם לא מתאימים למי שיש להם רתיעה בסיסית והדבר רק יחבל בתחושת ההנאה.
    את יכולה לבקר בחנות כזו, לראות אם יש משהו שמוצא חן בעיניך, שנראה לך מעניין ולראות אם מתאים. לא חייבים לקנות ישר. אפשר אפילו להסתכל בכל מיני אתרים של מכירה לפני כן.
    החנות סיסטרס מאוד מומלצת מפני שהמוכרות בה הן תמיד נשים והמטרה היא לעזור להן להרגיש נוח עם האביזרים והן מאוד נעימות ופתוחות.
    זה לא סותר אגב את תחושת הניקיון והרגש והחיבור.
    זה יכול לבוא מהלב בדיוק באותה המידה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה?............

tami
    12/12/2008

היכן נמצאת באזור הצפון החנות סיסטרס שציינת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתל אביב ובאינטרנט

לי ראובני
    13/12/2008

אפשר בנמל ואפשר במרכז תל אביב בן גוריון פינת דיזנגוף למצוא חנויות של סיסטרס
    וגם באינטרנט יש אתר שאפשר לקנות בו ולהתרשם מהמבחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינק..............

tami
    13/12/2008

אפשר להעלות לינק לפורום?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו