מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עקרוניתשרון09/11/2008
אני באמת לא בטוחה אם זה המקום לשלאול, אבל יש לי חברה שמספרת לי הרים וגבעות על צעצועי מין ואותי זה די מסקרן ומגעיל ביחד. אני בעד מיניות שבאה מבפנים, טבעית, נקיה שמחוברת לרגש ולנפש עם עוד בן אדם. האם זה סותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעצועי מין
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2008לא כל אחד חייב להתחבר לצעצועי מין.
אם הנושא מסקרן אותך הכנסי לחנות סקס - תראי מה המבחר - אולי יהיו שם דברים שכן ידברו אל ליבך - כמו שמנים עם טעמים למשל, שמנים מחממים שהם מאוד נעימים למסג של שני בני הזוג.
וגם אם לא - העיקר שאת נהנית ממין ומהמגע ויכולה להיות פתוחה ומשוחררת עם בן זוגך - זה מבחינתי הרבה יותר חשוב מכל אביזרי עזר למיניהם.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמדות, חינוך, תפיסות.....
לי ראובני11/11/2008מיניות האדם היא מופלאה מפני שהיא מגוונת ומאפשרת לכל אחד מאיתנו למצוא את דרכי הביטוי המתאימים לו.
חברה שלך מצאה ביטוי ויכולת להגיע להנאה ולסיפוק מצעצועים.
זוהי בחירה אישית שלה, היא שלמה עמה והיא מוצאת בכך הנאה וסיפוק.
מעולה.....
אם לך זה לא מתאים, אף אחד לא אמר שחייבים.
אם בא לנסות, אם זה מסקרן אותך, את יכולה להתחיל בקטן. לא חייבים ישר לקנות את הויברטור הכי גדול והכי מאיים.
היתרון של אביזרים הוא בכך שהם מגוונים את החוויה המינית, יכולים להעשיר אותה ולחדש אולם הם לא מתאימים למי שיש להם רתיעה בסיסית והדבר רק יחבל בתחושת ההנאה.
את יכולה לבקר בחנות כזו, לראות אם יש משהו שמוצא חן בעיניך, שנראה לך מעניין ולראות אם מתאים. לא חייבים לקנות ישר. אפשר אפילו להסתכל בכל מיני אתרים של מכירה לפני כן.
החנות סיסטרס מאוד מומלצת מפני שהמוכרות בה הן תמיד נשים והמטרה היא לעזור להן להרגיש נוח עם האביזרים והן מאוד נעימות ופתוחות.
זה לא סותר אגב את תחושת הניקיון והרגש והחיבור.
זה יכול לבוא מהלב בדיוק באותה המידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה?............
tami12/12/2008היכן נמצאת באזור הצפון החנות סיסטרס שציינת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתל אביב ובאינטרנט
לי ראובני13/12/2008אפשר בנמל ואפשר במרכז תל אביב בן גוריון פינת דיזנגוף למצוא חנויות של סיסטרס
וגם באינטרנט יש אתר שאפשר לקנות בו ולהתרשם מהמבחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינק..............
tami13/12/2008אפשר להעלות לינק לפורום?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)