גלולות - עם הפסקה באמצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות - עם הפסקה באמצע
    מיקי
    09/11/2008

שלום אני לוקחת גלולות למניעת היריון של "הרמונט" פעלתי לפי הוראות- בחודש הראשון התחלתי לקחת אותם מהיום הראשון של הדימום החודשי, לאחר סיום הקופסא עשיתי הפסקה של שבוע ואז התחלתי לקחת את הקופסא השניה (בשבוע הזה קיבלתי מחזור, והכל היה תקין). בקופסא השניה לקחתי גלולות במשך 8 ימים ואז שכחתי לקחת.... יכולתי להמשיך את הקופסא, אבל העדפתי להפסיק לקחת, ואז אחרי כ-4 ימים שוב קיבלתי מחזור. השאלה שלי איך אני ממשיכה עם הגלולות עכשיו? האם אני אמורה להתחיל קופסא חדשה , כשבוע מאז היום שהפסקתי לקחת גלולות? השאלה הכי חשובה כמובן - אם אני עושה כך , האם אהיה מוגנת או אצטרך להתשמש באמצעי מניעה נוספים? או שזה לא בטוח לגמרי? (ואז אני פשוט מעדיפה לחכות חודש למחזור הבא ולהתחיל קופסא חדשה מהיום הראשון) אודה מאוד על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות - עם הפסקה באמצע

הוספת תגובה

• גלולות בהפסקות

ד``ר ליאורה אברמוב
    10/11/2008

אם את רוצה לחזור ולקחת גלולות - את צריכה לעשות הפסקה שבוע מהדימום שהיה ולהתחיל חפיסה חדשה. לא ברור אם תהיי מוגנת בשבועיים הראשונים לנטילת הגלולות ולכן כדאי שתוסיפי קונדום - או שתחכי למחזור טבעי הבא. ותתחילי ביום הראשון
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו