מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ב....גל10/11/2008
דגדגן. מזה כחודשיים יש לי כאבים חדים מאוד ממש בדגדגן, ואני מדגישה- לא בנרתיק! מעולם לא קרה, ובבדיקה גניקולוגית- לא נמצא דבר. זה מפריע מאוד בקיום יחסי מין ובנגיעה ישירה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה במקביל?
לי ראובני11/11/2008האם היתה חוויה זוגית או אישית משמעותית בתקופה זו?
האם נפרדת? רבת? כעסת? על בן זוגך או על מישהו אחר בסביבתך?
האם חווית לחץ מתח או קושי בעבודה?
האם החלפת תחתונים? נוזל כביסה ? אבקת כביסה? (לפעמים יש רגישות לחומרים חדשים כגון בדים, סבונים, תחתוניות אינטימיות....)
מה קרה ברמה הפיזית, האם היית חולה? לקחת אנטיביוקטיקה? שינית הרגלי תזונה?
כמו כן, אנא צייני בת כמה את והאם את בד"כ בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
גל11/11/2008קודם כל תודה על התגובה המהירה, אני חיילת, בת 20. אין שומדבר שאני יכולה להצביע עליו בתור משהו חדש שקרה.. לפעמים קצת כועסים ורבים אבל בסוף הכל מסתדר עבודת צבא מתישה כרגיל.... לא עשיתי שום-דבר מחדש ולכן הופתעתי כשהכאבים התחילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאת נשים
לי ראובני12/11/2008אני מציעה לפנות לרופאת נשים לראות שאין בעיה פיזית ואז במידת הצורך לנסות לקבל הפנייה לסקסולוג (ניתן דרך הצבא במרפאת רעות ביד אליהו תל אביב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בדגדגן
ד``ר ליאורה אברמוב12/11/2008אם עברת בדיקת רופא נשים ולא נמצא דבר והכאבים ממשיכים - את צריכה לבקש הפניה לוולווסקופיה שזו בדיקה על ידי מקרוסקופ של האזור בהגדלה. לפעמים יש תהליך דלקתי בין הערלה של הדגדגן לראש שלו, לפעמים נתקעת שם שערה, לפעמים נוצרות הדבקויות או הפרשות מרובות שנתקעות שם ויוצרות תגובה דלקתית.
הדבר מחייב בדיקה יסודית. אם לא ימצא דבר - בקשי הפניה למרפאה כאב
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי היום
גל13/11/2008שוב אצל רופאת נשים. היא הסתכלה עם מגדיל כזה ואמרה שהיא לא רואה כלום... שהכאב הוא בגלל שהרירית עדינה מאוד ושזה נורמלי. מכיוון שאני לקראת שחרור (3 חודשים) ובצבא לקבל הפנייה לוקח המון המון זמן... האם זו בעיה אם אחכה עם זה? האם הכרחי ללכת לבדיקה עכשיו? אזכיר שהכאב הוא בעת נגיעה, ולא מורגש כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2008שירה , מרחי באופן קבוע מספר פעמים ביום משחה או ג'ל של אזראקאין שזה חומר מאלחש למשך חודש וחצי. אני מקווה שזה יקטין את הרגישות העזה שיש שם. ואם המצב לא ישתפר - פני להמשך טיפול אחרי השחרור.
בברכה ליאורה אברמוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות
גל13/11/2008ענית על שאלותי ועזרת לי המון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גירוי ממושך וחוסר סיפוק אחרי אורגזמה
עזרה בנוגע לגלולות- פמינט ותופעות לוואי
דימום מועט אך ממושך של וסת בגיל המעבר
שימוש באובסטין יובש בנרתיק וכאבים בעת קיום יחסי מין
בעיות של אינטימיות בזוגיות ארוכה
הדבקה של פאפ במין אוראלי האם האפשרית?
פספוס גלולה בסמוך למועד ביוץ ישפיע על הגוף?
אפליקציה לתזמון יחסים לפי מועד ביוץ
חוסר תיאום מיני אצל בנות זוג - מתח וצורך בפשרה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)