האם ניתן לקבל הורמון להגברת החשק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לקבל הורמון להגברת החשק?
    רוני
    14/11/2008

שלום, אולי פתיחה הזויה אבל קראתי איפשהוא את זה, פעם. רקע: בעיית חשק מיני קשה מאוד (או אולי התעוררות מינית) אחרי טיפול סקסולוגי וכנראה לפני אחד נוסף. חצי הכוס הריקה: מתיש מאוד ולא מביא תוצאות עד כה. החצי המלא: מאוד שיפר תקשורת ועוד הרבה דברים מסביב בזוגיות ובהתנהלות המשפחתית (שני ילדים) ועדיין - יש תחושה חזקה ששום דבר לא מביא אותי לרצות, גם לא ממחשבות על פנטזיות / סיפורים / טלוויזיה וכו'. אז אני חוזרת לנקודת הפתיחה - האם יש מצב בו ניתן לקבל עזרה רפואית בנושא אני מניחה במקביל לטיפול סקסולוגי (כרגע לא אותר עליו כנראה) המוני תודות על כיוון כלשהוא. ממש לא טוב פה... אני, האורחת המצוברחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורמון לחשק

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2008

האינדיקציה היחידה לתת הורמון מין גברי להעלאת החשק המיני זה בנשים לאחר הפסקת הוסתות או נשים שהשחלות שלהן לא מתפקדות עקב ניתוח, כמותרפיה, הקרנות וכו. וגם אז זה לא באישור משרד הבריאות בארץ!!!
    כך שלשאלתך - תלוי בת כמה את. מה הפרופיל ההורמונלי שלך והרקע הבריאותי, התיעצי עם
    רופאים שעברו הכשרה בטיפול מיני.
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ):

רוני
    16/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו