העדר דחף לקיום יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העדר דחף לקיום יחסי מין
    אראלה
    14/11/2008

אני בת 44 גרושה+1 בגיל ההתבגרות, יש לי חבר, איתו אני נפגשת רק בסופי שבוע, כיוון שהוא גר רחוק, הבעיה שלי היא שאין לי דחפים מיניים, אני יכולה להיות תקופות ארוכות מבלי לחוש את הצורך במין, וזה מאד מטריד אותי, כמובן שאני מתארגנת כאשר הוא בא, ו"אוספת כוחות" על מנת שאעניק לו את מה שהוא צריך, אבל אני יותר נהנית בחיבוקים ונישוקים, אני מתעוררת מינית, יכולה לקיים מין , גומרת מהר, ואז מתחיל לכאוב לי, אם הוא משתהה מידי, לאחר שאנו נפרדים אני מתחילה להרגיש כאבים בואגינה, מין גירוי , כנראה פטרייתי, ואז אני מרגיעה את הענין עם אגיסטן וחוזר חלילה, האם תוכלו לעזור לי או לכוון אותי מה לעשות? בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדר דחף לקיום יחסי מין

הוספת תגובה

• דחף לקיום יחסי מין

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2008

אני חושבת שדבר ראשון צריך לבדוק את מהות הכאבים שכן בזמן אקט מיני את מתעוררת , מתפקדת ואורגזמית בקלות.
    כשיש כאבים הרבה פעמים גם החשק יורד. האם אי פעם לקחו תרבית נרתיקית לאישור פטריה? אולי הבעיה היא לא פטריה? שווה ללכת לרופא נשים אחרי קיום יחסי מין בתקופת הכאב כדי שיבדוק ויראה מה המצב.
    אם נפתור את בעית הכאבים והצורך המיני יהיה עדיין נמוך שווה ללכת לברור לטיפול מיני,
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מפרסמים שאלה חדשה ?

חנה
    11/01/2009

שלום רציתי לשאול שאלה ואני לא יודעת איך ליצור הודעה חדשה-ולא הודעה בתוך הודעה... תודה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למעלה

לי ראובני
    11/01/2009

יש אפשרות למעלה להוסיף מודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מפרסמים שאלה חדשה?

סיון
    02/07/2012

איפה זה בדיוק למעלה? אני לא מוצאת... אני רוצה לשאול שאלה בפורום ולא יודעת איך.
    אודה לעזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מפרסמים שאלה חדשה? - תגובה

לי ראובני
    05/07/2012

הוספת מודעה
    מסומן בכחול בראש הפורום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו