בעיה ביחסים האינטימים אם בן הזוג..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ביחסים האינטימים אם בן הזוג..
    איילה.
    14/11/2008

שלום אציין כמה פרטים, אני בת 17 וחצי, יש לי חבר בן 19,כבר חודשים בערך, אני בתולה. הבעיה היא כזו - הוא טוען שהוא לא יכול לגמור בשום דרך אחרת ולא משנה מה חוץ מחדירה האמנם הוא לא מתלונן , או דוחף אותי לשכב איתו. אך אני מרגישה כבר לא נעים, שאנו מתמזמזים אין לי טעם לעשות לו ביד,או דברים כאלה כי הוא לא גומר ! ורק אני נהנת ומסתפקת, ומידי פעם הוא אחרי זה מת מכאבי ביצים. אחרי זה קיים בנינו מתח מיני, ואני לא יודעת מה לעשות,ף זה ממש מדכא, מוריד את החשק ומתסכל אותי , שהוא בעצם לא מסתפק. אני חוששת,שאנו נפרד בסוף מהבעיה הזו, ואני אוהבת אותו, וקשה לי ככה אני לא מרגישה כ"כ מוכנה לשכב עכשיו . מה לעשות ?!, בבקשה תעייצו לי, למה אבדו לי העצות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה

ד``ר ליאורה אברמוב
    15/11/2008

הי אילה
    אין שום סיבה לקיים יחסי מין מלאים אם את לא בשלה ומוכנה עדיין. בן זוגך, אני מאמינה יכול לאונן ולגמור כמו שעשה בתקופות לפני שהתחיל לצאת איתך, כך שאני לא מקבלת את הסיפור שלו!
    הוא יצטרך לכבד אותך ואת רצונותיך ולמצוא לעצמו פתרונות אחרים. ואם זו הסיבה שבגללה יעזוב אותך - את תמיד תוכלי למצוא מישהו שיכבד ויעריך אותך יותר והקשר לא יבנה רק על אם יש סקס מלא כן או לא!
    בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את כ"כ צודקת תודה לך !!!!

איילה.
    15/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו