שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טליה
    27/11/2008

שלום,יש לי חבר מזה חצי שנה.. אני נורא אוהבת אותו וטוב לי איתו מאוד! יחסי המין שלנו לאחרונה זה לא הנושא העיקרי מבחינתי ,אין לי חשק לכך [לרוב] ואני ממש מדוכאת מזה. אני בת 19 וחצי וזה נראה לי לא הגיוני שאני לא רוצה לשכב עם חבר שלי,אני כן נמשכת אליו ,כן אוהבת אותו, אבל משום מה הסקס לא מספק אותי [לא גמרתי מסקס,לא מחבר שלי ולא מאחרים לפניו,בכלל אף בחור לא גרם לי לגמור]. אני רוצה עיצות וטיפים איך לעורר את החשק המיני שלי ואיך לשפר את יחסי המין ביננו? מה לעשות מה לא לעשות? איך לגרום לחבר שלי לספק אותי ואיך לרצות בכך . תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חוסר חשק

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/11/2008

את מתארת בעיה מאוד בסיסית של חוסר חשק מיני וחוסר הנאה מיחסי מין. לא נכון יהיה לכתוב לך טיפים שכנראה לא יעשו את עבודתם.. את צריכה טיפול מיני על ידי סקסולוג כדי לבדוק למה המיניות שלך כל כך מדוכאת ואיך לטפל בזה. נכון, זה דורש השקעה אבל זוהי הדרך היעילה ביותר אם את באמת רוצה לפתור בעיה.

בברכה ליאורה אברמוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו